Chcem ist dnes vecer vyskusat novu lampu na bike ale nikomu z partakov sa akosi nechce ist teraz do snehu. Mam v plane vybehnut niekde na peknu cestu a tam smerom na cerveny a biely kriz alebo smerom na zeleznu studnicku po ceste (v lese sa asi jazdit nebude dat).
Vukie krásne fotky. Minulý víkend som bol po dlhšej dobe opäť v DNV.A veľmi som ľutoval že som si so sebou nezobral aj bajk.Hneď prvý večer po otvorení mostu som bol za "čiarou".Bol som nadšený.Na druhý deň som bol aspoň na pešo v dedinke Markthof.Otvorenie tohoto mostu je super. Otvárajú sa nové možnosti na bajkovanie. Tento víkend budem opäť v DNV a tentokrát si bajk určite prinesiem!
No a ten dnešný výjazd? Zatiaľ tu nepadol žiadny čas, miesto ani celková trasa.
Čiže ak som pochopil tak by išli tmax a matvej. Dajte teda miesto stretnutia.
Však sme napísali, že by sme radi tú tvoju trasu cez Kobylu, Chucka a Hainburg. Čas nech navrhnú tí, ktorí to majú ďalej. Stretko by som dal na konečnej duobusov na DD. Ja to tam mám 5 min.
Takže to zosumarizujem, keďže som dostal otázku kedy a kam sa teda ide:
stretnutie o 19:30 na konečnej autobusov na D.Dieloch-Kuklovská.
Trasa smer D.Kobyla, zjazd do Devínskej, cyklomost, Markthof, sútok Moravy a Dunaja, poľná cesta k mostu cez Dunaj, Hainburg, na pláž naproti Devína, po ceste vedľa Dunaja až pod most Lafranconi.
Kto chce nech sa pridá, bude to fajn pohodový výjazd, nikoho po tme nestratíme, skôr naopak, priberieme
I keď prejazd cez most a okolie bude ešte za svetla, či to nedáme radšej na 19:30? Bude potom aspoň viac tmy.
fajne bolo aj ja dakujem. sem tam sa mi mihla takato znacka. nie som si isty ale to uz mohlo byt aj doma v spanku
a zapraseny som prisiel riadne teda. ja aj moj tatos
Super výjazd. Ešte dobre vyšlo svetlo, hoci to šero z zjazde z Kobyly ukrývalo terénne prekážky. Sútok Moravy a Dunaja som z rakúskeho brehu ešte za tmy nevidel. No a tej zveri... Zajace, srny, malé hlodavce, sova, jazvec. Aj teplota bola celkom príjemná. A konečne som prešiel po novom moste.
Nazdar chlapci, tak vďaka za môj prvý nočný výjazd, asi som Vám mohol zobrať malé pivko... Lampa sa osvedčila, tak si to určite zopakujem. Krásna trasa a teším sa, keď ju pôjdeme cez deň a uvidíme všetko okolo a niečo nafotíme. Bike mám už umytý, už len nohy troška bolia. Kajo
Najvýchodnejšie katastrálne územie Markthof so 150 obyvateľmi a o rozlohe 15.96 km² po stáročia utvárali storočné vody Dunaja a Moravy, kým v roku 1905 konečne nedokončili výstavbu protipovodňovej hrádze na Moravskom poli. Túto udalosť ešte dnes pripomína floriánska kaplnka, ktorá bola vysvätená za prítomnosti cisára Františka Jozefa.
Takže ako sme sa včera na výjazde rozprávali, tak bol záujem v utorok o nočný výjazd na Somára. Je tam pekný výhľad a nie je to ďaleko.
Povedzme, aby sme na ňom boli tak najskôr o 21:00, už by mala byť tma. Stretnutie cca okolo 18-19:00 (miesto asi teda Červený most, prípadne aj také Spariská by boli fajn). Ďalej smer Biely kríž a potom môžeme ísť na Somára spodnými cestami, naspäť na BK po červenej.
Bol by záujem?
Nejaké foto na inšpiráciu z 2011 post480502.html#p480502
a jedna z minuloročného septembra počas splnu, 85s/ISO1600 copyrighthiking.sk hiking.sk
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No a ten dnešný výjazd? Zatiaľ tu nepadol žiadny čas, miesto ani celková trasa.
Čiže ak som pochopil tak by išli tmax a matvej. Dajte teda miesto stretnutia.
ak by trebalo zmenit cas kludne piste prisposobim sa.
stretnutie o 19:30 na konečnej autobusov na D.Dieloch-Kuklovská.
Trasa smer D.Kobyla, zjazd do Devínskej, cyklomost, Markthof, sútok Moravy a Dunaja, poľná cesta k mostu cez Dunaj, Hainburg, na pláž naproti Devína, po ceste vedľa Dunaja až pod most Lafranconi.
Kto chce nech sa pridá, bude to fajn pohodový výjazd, nikoho po tme nestratíme, skôr naopak, priberieme
I keď prejazd cez most a okolie bude ešte za svetla, či to nedáme radšej na 19:30? Bude potom aspoň viac tmy.
a to už som našiel spôsob, ako si do vetracích otvorov na prilbe elegantne zapasovať baterku
Pár foto z kompaktu. Trasa http://mapy.hiking.sk/?trasa=xZQoL
a zapraseny som prisiel riadne teda. ja aj moj tatos
patooo tu si neskusal. aj od tvojej strany jazdia chalani asi poredsie ale jazdia.
sukromne-akcie/spolocne-vyjazdy-bratislava-pezinok-modra-s-turbim-t15617-705.html
Povedzme, aby sme na ňom boli tak najskôr o 21:00, už by mala byť tma. Stretnutie cca okolo 18-19:00 (miesto asi teda Červený most, prípadne aj také Spariská by boli fajn). Ďalej smer Biely kríž a potom môžeme ísť na Somára spodnými cestami, naspäť na BK po červenej.
Bol by záujem?
Nejaké foto na inšpiráciu z 2011 post480502.html#p480502
a jedna z minuloročného septembra počas splnu, 85s/ISO1600