Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
-35% Bianchi Infinito CV Disc Rival eTap AXS bicykel, sivá, veľ. 57
3 899 €
-35%
MOC 5 999 €
Výpredaj -24% Pinarello Dogma F Dura-Ace Di2 VISION METRON 45 SL DB bicykel, svetlomodrá/čierna
11 299 €
-24%
MOC 14 799 €
-19% Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact bicykel, hematite
od 2 199 €
-19%
MOC 2 699 €
-19% Bianchi Oltre RC Frame Kit rámová sada, tmavá sivá/celeste
4 449 €
-19%
MOC 5 599 €
V téme som dlho nebol... prečo si to myslíš? Mne a kámošovi zatiaľ horčíky slúžia v pohode.
Bez poznámok.
Rado.h to je neskutočný čierny mustang.
Rado.h to je neskutočný čierny mustang.
Dík, keď som si poň prišiel do obchodu, tak to bol tiež neskutočný zážitok pre mňa. Čakal som naň tri týždne a fotku som si pozeral snáď každý deň ale naživo to bolo niečo iné, hlavne tá hmotnosť proti MTB. Mal som pocit že držím pierko. Jazdím skoro každý deň a baví ma to stále viac a viac, až na tú premávku a biedne sk cesty a deb...ých niektorích vodičov, už som na jar letel aj cez kapotu keďže niektorí ignorujú cyklistov, keď som precitol tak prvé som pozeral či je v poriadku bike, no a na druhý deň keď som sa pozrel do zrkadla a celá ľavá strana od ramena až po členok samá modrina. Neviem ako je to možné, ale na bicykli ani škrabanček. Človek musí naozaj byť opatrný a predvídať, keby som si vtedy nepovedal že mi možno nedá prednosť, tak to mohlo dopadnúť oveľa horšie, šiel som asi 45 km rýchlosťou.
A keď som sa otriasol ešte som aj pokračoval v naplánovanej trase, asi z toho šoku.
Tak si dávajte pozor.
Hmm, a to je co za "MTB ventil", ktory sa da len tak stlacit, resp. sa vie stlacit sam pocas jazdy tak, ze unikne tlak? Ja taky nepoznam...
Jediny rozumny dovod uviedol Ronzon v prispevku nado mnou.
nie je ten FELT TTcko nahodou?
A keď som sa otriasol ešte som aj pokračoval v naplánovanej trase, asi z toho šoku.
Tak si dávajte pozor.
a to ze si siel 45km/h : a neverim pri pade so speed 45km/h ani skrabancek na bajku,to mozes pisat na TOPKY.SK a nie sem...