uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Milfox, toho by som sa vobec nebal. Ja som objednaval nove Wild Racer Ultimate TLR a za dva dni som ich mal doma. Samozrejme presne model ktory som chcel.
Chcel som stade objednat Michelin Wild Gripr 2.25 2012 ale jak pozeram tak radsej asi pohladam inde. Alebo mam skusit? Nerad by som skoncil s 2.1, alebo Starymi Wild griprmi za 2krat taku cenu.
na tie nove gipery som zvedavy... ale 2,25 uz bude poriadny balon siroky 56mm
na AM
No bacha na to pani. Mal som WTB Motoraptor 2.24 a potom som kupil Wildgripy 2.25 a tie micheliny ovela sirsie. Mne to vyhovuje ale niekoho by to mohlo sklamat.
Suncycle je super obchod. Opakujem sa ale fakt málokedy počujem negatívnu reakciu. Nedávno som ho odporučil kamošovi, bral Race King 2,2 drôt 2 kusy, teraz bude brať 2 kotúče Avid HS1. Som rád, že mattovi som našiel už 3-4 šťastných zákazníkov
Tak ja po mojej prvej skusenosti so suncyclom velmi spokojny nie som, plast objednavany 7.8. este nie je doma, dufam ze zajtra uz najdem zlty papierik. Zrejme je to chyba dodavatela, nechcem po prvom raze nikoho sudit. Medzicasom som si kupil iny plast rovno v obchode, za horsiu cenu ale lepsie ako riskovat dalsi defekt na maratone. Ale rozhodne sa este niekedy zide
Skús sa spýtať na pošte či tam zásielku nemáš. Ja som takto čakal 10 dní svoju prvú objednávku zo Suncycle, kľuky Shimano SLX. Chyba bola v pošte, ktorá mi papierik nedala do schránky.
Nie, ja som pisal, ze co sa deje... bolo mi povedane, ze by im mali plast dodat v stvrtok (16.) co znamena ze v piatok to uz teoreticky mohlo byt aj na poste, ale kedze je to posta dedinska tak ma aj take sluzby... este k tomu som uz mal plast novy lebo som ani nedufal ze by to stihli dorucit. Zajtra ak dojde papierik sa pozrem kedy bola zasielka ulozena, ak nedojde pojdem na postu.
Nechapem co riesite papierky, matt dava track cislo... Jednoducho viem kedy to poslal a vzdy na druhy den si po to idem na postu a ziadny papierik len dam cislo balika z emailu
Skús sa spýtať na pošte či tam zásielku nemáš. Ja som takto čakal 10 dní svoju prvú objednávku zo Suncycle, kľuky Shimano SLX. Chyba bola v pošte, ktorá mi papierik nedala do schránky.
to srebalat : ja som si objednal sedlo SI Shiver Fec Flow doslo mi Shiver Fec bez Flow asi pred tyzdnom, nechce sa mi to ani riesit, sedi sa na nom celkom dobre
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na tie nove gipery som zvedavy... ale 2,25 uz bude poriadny balon siroky 56mm
na AM
http://tandt.posta.sk/