nie ten most pred hainburgom tak tam som sa kochal a drbol som do zábradlia z pravou rukom riadne narazené napuchnuté a cela ľavá strana od kolena až po rameno cestná lišaj a ešte aj defekt asi som sekol o zvodidlo :/
Ten most sa od marca vola "Andreas Maurer-Brücke". Pokial nemas male deti, je lepsie ist s bicyklom po ceste, lebo most je dlhy ako tyzden pred vyplatou a ked dobehnes dochodcov, pojdes za nimi a budes pozerat na ich zadky:-)
Ked sa raz dostanes do Rakuska, tak si mozno vsimnes, ze sa tam jazdi trochu inak. Este aj Slovaci su tam disciplinovanejsi.
To by som netvrdil tak skalopevnej. Jazdia tam v poslednej dobe rovnako prasácky ako na Slovensku, myslím tým slovenských šoférov. Hlavne tí čo jazdia dennodenne do práce, alebo tam žijú v pohraničí. Jediný rozdiel je v tom, že sú koncentrovaný na dvoch cestách a to na B9 smer W a na B50 smer nákupy a Neuseidler. Ostatné okresky majú minimálnu premávku, takže sú najbezpečnejšie.
Každé piate-šieste auto na moste je zo Slovenska, najmä v pracovné dni medzi piatou a siedmou popoludní. Väčšine tých, čo robia vo východnej Viedni (na ľavom brehu Dunaja) a v mestečkách a dedinách na východ od Viedne, sa neoplatí motať sa po Viedni, ísť cez Dunaj až vo Viedni a na diaľničnú známku im je ľúto dať peniaze.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nevidno, ale pozeral som zblizsia. Na jednom stlpiku je zamok rozlomeny a na druhom nie je vobec.
tento most http://www.waagner-biro.com/de/sparten/brueckenbau/referenzen/referenz/donaubruecke-hainburg
V rádiu som zachytil správu, že do konca augusta bol uzavretý prechod Moravský Ján - Hohenau.
Ked sa raz dostanes do Rakuska, tak si mozno vsimnes, ze sa tam jazdi trochu inak. Este aj Slovaci su tam disciplinovanejsi.
To by som netvrdil tak skalopevnej. Jazdia tam v poslednej dobe rovnako prasácky ako na Slovensku, myslím tým slovenských šoférov. Hlavne tí čo jazdia dennodenne do práce, alebo tam žijú v pohraničí. Jediný rozdiel je v tom, že sú koncentrovaný na dvoch cestách a to na B9 smer W a na B50 smer nákupy a Neuseidler. Ostatné okresky majú minimálnu premávku, takže sú najbezpečnejšie.
video: http://www.youtube.com/watch?v=k8RtDSl8keA