Trenčianske Jastrabie - Inovec 11,2 km
Vďaka velkému záujmu pribudli ďalšie kategórie
Fotogaléria z minulého roku
http://www.odfotene.sk/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=11:cyklisticke-preteky-do-vrchu-v-trenianskom-jastrabi-2010&Itemid=4
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
posledný komentár: 1. 7. 2018 o 22:37
posledný komentár: 4. 5. 2014 o 23:48
PS: spätne k pretekom na Kykulu, chcem sa poďakovať pretekárovi s číslom 81, že som sa mohol tak pekne za ním odviesť..
slušnosť kázala najaké to pivo v cieli zobrať
jeden dlhodobo zranení, ďalší odchádzajúcu do IT, jeden práca, a ja chata ...
škoda no..
bo aj vlaky idu blbo, bud o 5:57 a teda skoro vstavat a potom dlho cakat, alebo 7:57 s tym ze treba od vlaku makat 30tkou na start aby sa stihla prezentacia a potom hned start... co je asi blbost tak neviem jak to poriesit
divo kedy idete z novej? ja by som vas pockal v dobrej pri krcme na zastavke. bolo by fajn keby vyrazite okolo pol osmej nech sa zbytocne nenahlime
bo aj vlaky idu blbo, bud o 5:57 a teda skoro vstavat a potom dlho cakat, alebo 7:57 s tym ze treba od vlaku makat 30tkou na start aby sa stihla prezentacia a potom hned start... co je asi blbost tak neviem jak to poriesit
Ahoj, ked Ti vlak do NMnV prichadza 09:07 a do Hrnciaroveho je to najkratsou cestou cez Bzince a Lubinu je to 13 km cize nejakych 35 minut pri priemerke 22 km/h. Teda prichod 09:42 a registracia ja do 09:45 :]
preto ten smile na konci mojho prispevku - tiez tak chodievam na akcie a poznam tie tesne prichody a pod ;]
chapem chapem, ja som tak pisal Terry-mu kvoli fatranskemu maratonu minuly rok a dali mi vynimku v registracii par minut navyse lebo som sa trepal vlakom a bajkom v den pretekov.
skus aj tuna - podla mna nebudu mat problem ked to je taky maly lokal zavod
drzim palce
Capulo: startuje sa podla poradia registracie. ked prides posledny, startujes posledny. mas cas sa vydychat
tak nikto?
kompresne pancuchy poznas, resp. rozne komplety?masera takisto....
a ja mam tiez daku svalovku po vcera, idem to zlahka rozbajkovat a uvidime