Dnes po priprave trasy na zajtra ( 280 metrov singla som urobil ) sme si dali stihaciu jazdu za pesimi turistami na trase Obrucne-Kurov. Z Kurova na Mnichovsky potok a tam po pohosteni nocnou jazdou po zltej do BJ. Sutazna otazka na dnes bude straaaaaaaaaaaaasne zakerna:
Identifikuj trojicu jazdcov. ( ucastnici zajazdu a ich rodinni prislusnici su zo sutaze vyluceni)
Jasne ze nic nevyhras. Otazka je zakerna takze ani cena nemusi byt. Ale ak chces, tak cena klasicka:
A aby sa v buducnosti neplytvalo cennym uloznym priestorom serverov internetu, tak vstupuje do platnosti nasledujuce:
§1 Ak nie je uvedenie inak, tak cenou v akejkolvek sutazi v teme Bikovanie v okolí Bardejova na serveri http://forum.mtbiker.sk je
§2 Zo sutaze su vyluceni ucastnici zajazdu a ich rodinni prislusnici.
Len jedno? Ved su tam traja na fotke. Ale dobre no.
Armstrong: Prd si vyhral, podla §3 musis uhadnut kompletnu odpoved, inak stracas narok na odmenu.
Takze, Simonovi (nalavo fotky) sa znovu podarilo pichnut obe kolesa naraz v momente, ked presiel jezka. Kolo (napravo fotky), ako spravny mechanik, mu pomahal opravit defekty. Ty a Milusa (v strede fotky) ste v tom case sli dalej, pretoze ste nechceli vychladnut v strede kopca, no tesne pred vrcholom kopca na luke ste zastavili pod zamienkou, ze pockate Kola so Simonom, no fakt bol to, ze ste uz nebirovali. Milusa zhodila zo seba tasku a prilbu a sadla si na travu, kde si vychutnavala zapad slnka, ked tu zrazu zbadala opusteny bike v trave, a tak si ho sla vyskusat, no v tom case uz dochadzali Kolo so Simonom. A ty si ich vsetkych troch zachytil s domienkou, ze nato nepridem.
Nie, ale dnes okolo obeda budeme pracovat na singli. Beriem aj bike s tym, ze hore budem tlacit (setrit koleno) a dole si kus pozjazdujem. Mohol by si prist.
tak po dnesnom dni sme s pajdom dotiahli ten SBHP (SINGEL BLONDAK HUGO PAJDO) az na ceresnu . samozrejme ze este stle treba urobit par uprav ale jazda je fakt super .
smer: z ceresne sa date smerom na vinbarg a po par metroch do kopca je nalavo strom oznaceny dvomi zvislymi bielymi ciarami to znamena zaciatok singla potom uz len sledujte trat (a uzivajte si haha ). zvisok trate ja zasa znaceny zvisl. bielymi ciarami . dufam ze sa trafite ak nie este to vylepsime.spodna cast sa este bude predlzovat ale asi az po zime co ty na to pajdo ?? PAJDO neskor da tieaz par foto . a mozno aj ja ked sa naucim . vcera som dal ten novy polov. singel z ceresne ma maguru a FAJNY JE !!!!!
Tak tak, uz len ho treba ujazdit (co mate na starosti Vy) a postupne zdokonalovat. Good job blondakhugo .
No neviem ci ho stihneme tento rok predlzit.
A fotky nedam, lebo fotak som nechal v BJ . Dal si ich dost aj za mna .
K sutazi: krajni boli jednoduchi, v strede ste uhadli pohlavie, nic viac. A bikerka je na svojom vlastnom biku.
Ku KST: super bolo! kratky staronovy singel za jedlovcom, koooooooopec bedli, klasicky narocne vyjazdy, pekne zjazdy, pozdravy od urbarnikov(konare na ceste), pred Trocanami mrholenie (doslo k rozhodnutu zmeny trasy s cielom co najskor do BJ po asfalte). V Kobylach sa hral futbal, chlapci pribehli k ceste a zacali nas hlasno povzbudzovat. Brankar sa pozrel, co sa deje a ..... uz bola tam! Goooooool!!!
Foto zo soboty - vybehli sme na Maguru po pol.chodniku z Mnich.potoka ( Okrem polovnikov ziadna zver ) ...Nechapem , ked tam idem s pajdom stale daco " vyskoci " ...Nasledne fotenie na Magure aaa Mnichac - Zapad pri Tatrach ...Domov nocna - paradne som ochorel A v nedelu sme mali ist na turu do Tatier pocasie vam vyslo ... Teraz poctivo potim v posteli ...Dalsi marod - ( pozdravujem Pajda s Robcom )
Od mala hravam futbal o tychto veciach som stale pocuval Preto sa kolena na bike-u snazim setrit tz nepretazujem ked nemusim - stojky atd ...Dufam ze v piatok uz budu inak ...
Foto zo soboty - vybehli sme na Maguru po pol.chodniku z Mnich.potoka ( Okrem polovnikov ziadna zver )
To si na polovnickom chodniku stretol polovnikov? A co oni na tvoju pritomnost tam? Keby boli naboje lacnejsie, pisal by si este na toto forum?
BTW: Kolena sa maju setrit pri futbale, basketbale, volejbale ci inych sportoch. Pri bicyklovani sa predsa rehabilituju. Len netreba na ne padat. Stojky ani narocne vyjazdy ich neznicia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Blondakhugo, Pajdo: dobra praca chlapi
Ďuro,...tu dole si došiel do cieľa, tam hore máš všetko pred sebou...
R.I.P.
Identifikuj trojicu jazdcov. (
A aby sa v buducnosti neplytvalo cennym uloznym priestorom serverov internetu, tak vstupuje do platnosti nasledujuce:
§1 Ak nie je uvedenie inak, tak cenou v akejkolvek sutazi v teme Bikovanie v okolí Bardejova na serveri http://forum.mtbiker.sk je
§2 Zo sutaze su vyluceni ucastnici zajazdu a ich rodinni prislusnici.
Pajdo: mozem ti uz darovat 2/3
Armstrong: Prd si vyhral, podla §3 musis uhadnut kompletnu odpoved, inak stracas narok na odmenu.
Takze, Simonovi (nalavo fotky) sa znovu podarilo pichnut obe kolesa naraz v momente, ked presiel jezka. Kolo (napravo fotky), ako spravny mechanik, mu pomahal opravit defekty. Ty a Milusa (v strede fotky) ste v tom case sli dalej, pretoze ste nechceli vychladnut v strede kopca, no tesne pred vrcholom kopca na luke ste zastavili pod zamienkou, ze pockate Kola so Simonom, no fakt bol to, ze ste uz nebirovali. Milusa zhodila zo seba tasku a prilbu a sadla si na travu, kde si vychutnavala zapad slnka, ked tu zrazu zbadala opusteny bike v trave, a tak si ho sla vyskusat, no v tom case uz dochadzali Kolo so Simonom. A ty si ich vsetkych troch zachytil s domienkou, ze nato nepridem.
Pajdo: uz si bol jazdit?
smer: z ceresne sa date smerom na vinbarg a po par metroch do kopca je nalavo strom oznaceny dvomi zvislymi bielymi ciarami to znamena zaciatok singla potom uz len sledujte trat (a uzivajte si haha ). zvisok trate ja zasa znaceny zvisl. bielymi ciarami . dufam ze sa trafite ak nie este to vylepsime.spodna cast sa este bude predlzovat ale asi az po zime
No neviem ci ho stihneme tento rok predlzit.
A fotky nedam, lebo fotak som nechal v BJ
Ako bolo na KST-cku??? Tiez ste zmokli?
Ku KST: super bolo! kratky staronovy singel za jedlovcom, koooooooopec bedli, klasicky narocne vyjazdy, pekne zjazdy, pozdravy od urbarnikov(konare na ceste), pred Trocanami mrholenie (doslo k rozhodnutu zmeny trasy s cielom co najskor do BJ po asfalte). V Kobylach sa hral futbal, chlapci pribehli k ceste a zacali nas hlasno povzbudzovat. Brankar sa pozrel, co sa deje a .....
Uz ma presla chut na pivo
To si na polovnickom chodniku stretol polovnikov? A co oni na tvoju pritomnost tam? Keby boli naboje lacnejsie, pisal by si este na toto forum?
BTW: Kolena sa maju setrit pri futbale, basketbale, volejbale ci inych sportoch. Pri bicyklovani sa predsa rehabilituju.
Co je to za pomocku, ked si si hned odpovedal na svoju otazku?