Dnes dalsi rocnik Lipsicoveho zakona "Trikrat a dost". Chodnik z mnichovskeho potoka na maguru - za chatou kamarat sa tazi,ale da sa prejst. Cez kupele na maguru sa tazi pri zbojnickej studnicke a na zjazde cez ciernu mlaku do kupelov priebieha dalsia tazba , na chodníku si urobili skladku dreva -neodporucam ist v najblizsich dnoch. Miso diki za navigaciu na PBCH okolo chaty na MNP, tam som si to vynahradil aj Hugovym singlom. Sobota Krynica padla, tak by sme mohli dat Litmanovu (alebo nedelu). A teraz Houpaci kone
Co si mal pol dna dovolenky ze si stihol tri krat a dost? Mimochodom, po objaveni novych tras na a z Magury je nutne realizovat verziu 4 krat a dost... To ja po robote uz toho vela nenajazdim, 35 km hupiky, Jahodna a navrat za tmy. Krati sa nam to. A k tomu zima na nohy ze by to znieslo aj zimne tretry.
A vy studenti nehladajte vyhovorky, kua! Tri dni v tyzdni (jasne ze okrem vikendov) to do skoly chodit nemusi a este sa stazuje. To ja si ani nepamatam ci sme niekedy mali volny den.
Sluchaj tu!
Uz tretiu noc som tahal min. do 2 rana, aby som dokoncil vykresy, sice jedna noc z toho bola trosku o inom
A ano. Mas pravdu s tou dochadzkou, ale to len v tom pripade, ked flakas prednasky . Inak mame jedine piatok volny.
Pajdo, z toho si nic nerob, ja Kolove prispevky musim citat 2x, aby som ich pochopil... ...nehovoriac o tom, ze hned po precitani spustam youtube, aby som si nasiel tie jeho inspiracie...
...na Litmanovu sa hlasim...
Konecne som si prevzal tricko s obavou ako upravia fotku na tricko a takto to super vyslo (Spissky hrad, Kubo a ja). Ospravedlnte kvalitu fotky, fotene hriankovacom
...ku.va, Kubo je už na dvoch tričkách
...inak som včera prešiel novovybudovaný singláč na Čerešňu a musím mladých staviteľov pochváliť za ich vytrvalosť a zapálenosť za vec
Dnesne potulky okolim Starej Lubovne zacali dost dramaticky - napriek predpovediam nas vita Po telefonate na horsku sluzbu Slovensky Raj a informaci o vhodnych podmienkach vyrazame. Pred Podolincom chlapik zo sluzby vola spat: dorazil dazd, neoplati sa chodit do Raja. Otacame to a .... v Lubovni uz neprsi Nasleduje povodne planovana trasa...
Koleno uz fici ako , dnes som mu dal poriadne zabrat, ked som si dal sprint s obrovskym ciernym psom (najprv som si myslel, ze to je ), no nakoniec som vyhral , ked sa zadychal skor ako ja
Ratame. Len ci nebude na teba prilis asfaltoidny... (Nedela, KST, BJ-Andrejova-Smilno-N.Polianka-Ondavka-Becherov(ak sa bude dat tak Dierocky a Ondavske hrbky)-Zborov-BJ)
Dnes len po vcerajsku pohodovka na Maguru+HugovSingel - je ho pekne vidiet, neviem co sa stazujete ze je zapadany listim
Pojdem na slikoch , inac aj ja som dnes bol na singli, v tej spodnej casti ma zacal nahanat ten psisko a vydrzal so mnou sprintovat do polky Strednej hory
chlapci, dakujem za sobotu, dal som si poriadne do tela... ...ked uz aj Minikin dnes isiel "len tak po vcerajsku"....
...este keby ten Kolo nestriehol na kazdom kopci s fotakom, kedy budem tlacit...
Prikladam aj ja nejake foto...
Taktika na Kola je drzat sa ho ako kliest. Potom na vrchu nestiha vytasit fotak a odfotit ta. Ale clovek k takej fotke pride aj pri dobrom umysle. A potom sa este dostane aj na plagat. Nikto mu potom neuveri, ze to vyslapal a vratil sa gentlemansky pomoct vytlacit bicykel tym, ktori nevladzu. Vsak Pajdo!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Seruuus
A vy studenti nehladajte vyhovorky, kua! Tri dni v tyzdni (jasne ze okrem vikendov) to do skoly chodit nemusi a este sa stazuje. To ja si ani nepamatam ci sme niekedy mali volny den.
Sluchaj tu!
Uz tretiu noc som tahal min. do 2 rana, aby som dokoncil vykresy, sice jedna noc z toho bola trosku o inom
A ano. Mas pravdu s tou dochadzkou, ale to len v tom pripade, ked flakas prednasky
jkolo: z tych tvojich skratiek som jelen
...na Litmanovu sa hlasim...
...inak som včera prešiel novovybudovaný singláč na Čerešňu a musím mladých staviteľov pochváliť za ich vytrvalosť a zapálenosť za vec
Takze najblizsi vyjazd ratajte so mnou
Dnes len po vcerajsku pohodovka na Maguru+HugovSingel - je ho pekne vidiet, neviem co sa stazujete ze je zapadany listim
...este keby ten Kolo nestriehol na kazdom kopci s fotakom, kedy budem tlacit...
Prikladam aj ja nejake foto...