nie, mam poskodeny novy plast na ziletke, nema ani 1000 km vidim uz tkaninu. na poslednej jazde som v tn pichol na tej tkanine, dal som novu dusu a hovorim si ze ten plast je novy, je mi skoda ho zahodit. dnes som kupil v obchode novu dusu do zalohy a znova som pichol v tom poskodenom mieste na plasti. bolo mi luto dat novu dusu, ked hrozilo ze ju znova pichnem cestou domov. fajn prechadzka pesi, bral som to ako rozcvicku pred behom
Prešiel som si cestu z Poruby na Baske a dolu do Omšenia. Všetko zjazdné. Aj keď je vidno na niektorých miestach, že sa tadiaľ valila voda, nevidel som žiadne blato. (kocnere mal pravdu) 36,1 km / 1098 m.
No ja som bahno nasiel a riadne
Z Teplej na Petrovanske Luky,dolu cez Petrovu Lehotu na Velke Luky,Motesice,Lucky a hybaj domov(50 km).
Ale okrem toho jedneho kritickeho useku naozaj ostatne miesta na trase suche.
nikto nenapísal, tak som sa povozil aj sam a bolo naparádu. Kamenné vráta, z Teplíc do Opatovej po červenej, do TN po ceste, na brezine južný a severný singláč, po lesných cestách ponad Soblahov na Lúčky, sedlo Trubárka, Petrovanské lúky, sedlo Machnáč, z Teplíc cez lúky do Kolačína. všetko suché až sa prášilo 60 km za 3:10
cakam na plaste na ziletku tak teraz budem bikovat ale nie, budem uz castejsie jazdim po horach. sobotu si v tn? pridal by som sa, ci s kym ides? zajtra si dam volno ale sobotu si chcem naložiť
ak by niekto siel smer Soblahov - kyselka na Mn.Lehotu, tak davajte bacha, prebieha tam tazba priamo na cyklotrase a pilcici vraveli, ze tam budu este aj buduci tyzden
co zajtra? naplanujme nieco poriadne ved je sobota. cez tyzden uz tazko dlhe vyjazdy. kludne by som siel Inovec hrebenovku alebo do Puchova pozriet. napiste nieco, vecer si to tu skontrolujem
nie je asi ešte stanovená pevná trasa, asi ak bude "vôľa" tak možno celý, alebo časť PU maratonu, alebo podľa dohody
niektorí chalani tam idú vlakom, ale to je potom moc na dlho, ja by som uprednostnil auto, ak by sme sa nejako dohodli...
No tak kam sa ide???
EDIT: takže o 12.00 pri čerpačke Agip v TN, vyrazíme so Smradkom na Inovec, v prípade rapídneho zhoršenia počasia záložný plán: "Na tento víkend na Inoveckej chate pre Vás pripravujeme čistý, poctivý burčiak z Pezinka (odroda muškát, alebo veltlín), s kačacou, resp. husacou pečeňou a domácimi lokšami". - podľa info z chaty
ak to bude ok, tak po hrebeni, pokiaľ to pôjde
sobotny vyjazd o 9h po kopeckoch trencianskych..kubrica trubarka-petrovanske-svitavy-luchy-cernachovske lucky zabranie naucne chodniky-a zjazd z kozeho k merine...45km/2h50/1200m
blata malo, vody trosku ale skvele jazdenie
a v nedelu u ondreja na oktoberfeste... kostovka paulaneru
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z Teplej na Petrovanske Luky,dolu cez Petrovu Lehotu na Velke Luky,Motesice,Lucky a hybaj domov(50 km).
Ale okrem toho jedneho kritickeho useku naozaj ostatne miesta na trase suche.
asi nikto nie je doma ? na niaky pohodovy vyjazd kamkolvek ?
pekne išiel by som dokedy sa jazdi ako to je ?
nie je asi ešte stanovená pevná trasa, asi ak bude "vôľa" tak možno celý, alebo časť PU maratonu, alebo podľa dohody
niektorí chalani tam idú vlakom, ale to je potom moc na dlho, ja by som uprednostnil auto, ak by sme sa nejako dohodli...
EDIT: takže o 12.00 pri čerpačke Agip v TN, vyrazíme so Smradkom na Inovec, v prípade rapídneho zhoršenia počasia záložný plán: "Na tento víkend na Inoveckej chate pre Vás pripravujeme čistý, poctivý burčiak z Pezinka (odroda muškát, alebo veltlín), s kačacou, resp. husacou pečeňou a domácimi lokšami". - podľa info z chaty
ak to bude ok, tak po hrebeni, pokiaľ to pôjde
blata malo, vody trosku
a v nedelu u ondreja na oktoberfeste... kostovka paulaneru
ale aj tak je to najkrajsia "bikerska" krcma siroko-daleko