Minikin nevravím že to k nám nedorazi,ale príjmem to tak-ako to má byt...
Počasie vie byt vrtke,a v jeseni zvlášt...zatial je u nás teplúčko a v pohode...
No nazdar bikeri z SV a okolia...
Tak výkend a babie leto je tu... čo z výkendom...? Niečo navrhnite...dáku skvelú bikovačku... pravde-podobne bude teplo
no ja sa cely tyždeň uzdravujem a zase nemožem cez víkend s vami..v nedelu doobedu idem do mihalovec a potom chystam oslavu.. dufam že toho roku ešte par bikovačiek stihnem..
Stevka všetko najlepšie k narodeninám aby si nám bola zdravá-štastná a nech sa Ti v živote len darí vela sily do pedálov a nech Ta bicyklik poslúcha na výbornú zajtra na oslave dodatočne aj z darunkom
No dnes sa nikdo neozval a nepridal na Bike,tak som dal po obede okolo 15-stej skoro 50-km asfaltovych takú svižnu skoro hodku a pol,priemerka 30,7 a pekne slniečkovo dnes vonku
Zajtra neviem ako...? ale asi znovu individuálne asfalt,lebo sa nikdo neozval...len trošku dlkšie ako dnes tak aspon okolo 100-večky-kto by mal záujem tak o kolo 11:00 vyrážam a som na po prípade ak by niekto išiel na MTB-čko do lesa tak sa prispôsobim aj do lesa nemám problém...
No Vlado ohladom prilby ja nikomu nebudem diktovat čo má robit-maximálne ho možem upozornit...ale ako si spravia-tak budu mat je to ich bezpečnost a zdravie...
Ja to neovplyvnim...
ináč sa nám ma trošku schladit a bude v lese zimšie
Dodik pekné fotečky.No včera nám popršalo-skoro celý den
Ešte že som bol na vešelu...
Dnes ak nebude pršat tak na hodku by som sa šiel predýchat na bike...aspon na Umarteho...ak by niekto sa chcel pridat-tak
No Jonky super fotečky,super príroda,super partia,super dubáčiky,super lišajiky atd-niet čo dodat...
No včera som chcel aspon na hodku a pol na bike-no chlad a dážd zo snehom ma odradili...Takže som kysol doma...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chalani kludne aj na budúce
Počasie vie byt vrtke,a v jeseni zvlášt...zatial je u nás teplúčko a v pohode...
Tak výkend a babie leto je tu... čo z výkendom...? Niečo navrhnite...dáku skvelú bikovačku...
No dnes sa nikdo neozval a nepridal na Bike,tak som dal po obede okolo 15-stej skoro 50-km asfaltovych takú svižnu skoro hodku a pol,priemerka 30,7 a pekne slniečkovo
Zajtra neviem ako...? ale asi znovu individuálne asfalt,lebo sa nikdo neozval...len trošku dlkšie ako dnes tak aspon okolo 100-večky-kto by mal záujem tak o kolo 11:00 vyrážam a som na
V lese je nádherne-aj hubároch ako maku...
Ja to neovplyvnim...
ináč sa nám ma trošku schladit a bude v lese zimšie
a aby si nepovedal ze si nevidel fotecky s nasho posledneho vyjazdu tak tu je link
Ešte že som bol na vešelu...
Dnes ak nebude pršat tak na hodku by som sa šiel predýchat na bike...aspon na Umarteho...ak by niekto sa chcel pridat-tak
No včera som chcel aspon na hodku a pol na bike-no chlad a dážd