tiez to vidim tak ze hlavny rozdiel medzi drahymi a lacnymi sadami je v hmotnosti....presnostou radenia na tom budu asi dost podobne...predsa len sysytem je ten isty...len vyssie rady su odlahcene...
Zle vidíš... Okrem hmotnosti je to napríklad nielen, ako ti to už napísal Lusl, v presnosti radenia, ale aj v tom, ako často musíš to radenie štelovať. Drahú sadu nastavíš a dlhú dobu nepotrebuje vidieť skrutkovač, pri lacnej za rovnaké obdobie a rovnaké kilometre nastavuješ častejšie. A čím je sada staršia, tým častejšie.
Ako som uz hovoril s tou Sorou som spokojny, vymenim ju az ked to bude nutne(co dufam ze nebude )
za tu cenu za aku som ten bajk kupil si mozem gratulovat cize zatial donho rypat nebudem.
Zatial este nezavodim ale uz chodim do klubu tak sa chcem spytat ci budem na tom bajku stihat (ci to skorej zavisi od jazdca, nie az tak bicykla) Lebo ked uz tak vacsina kida na tu Soru tak mam z toho trosku strach. Diki
Len ty si zasa usetril na kolesach .. Je rozdiel kupit jazdene kolesa a bazarove. Po pravde by som mal na cestaku radsej nizsiu sadu ako slabe kolesa.
máš pravdu, šetril som na kolesách, i keď nie je vylúčené že sa podarí ešte do jari zohnať niečo lepšie... ja si nezakladám až tak na váhe, aj keď je pravda že je rozdiel
jazdiť na 2kg kolesách ako na 1,5kg kolesách, ale osobné skúsenosti zatiaľ v tom nemám, možno časom to pochopím, teraz sa však musím uspokojiť s tým čo je doma
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
za tu cenu za aku som ten bajk kupil si mozem gratulovat cize zatial donho rypat nebudem.
máš pravdu, šetril som na kolesách, i keď nie je vylúčené že sa podarí ešte do jari zohnať niečo lepšie... ja si nezakladám až tak na váhe, aj keď je pravda že je rozdiel
jazdiť na 2kg kolesách ako na 1,5kg kolesách, ale osobné skúsenosti zatiaľ v tom nemám, možno časom to pochopím, teraz sa však musím uspokojiť s tým čo je doma
a samozrejme ze hovorime o hmotnosti setu kolies
Kolesa mozes vazit : rafik + spice + naboj ( pripadne upinaky ), druhy variant rafik + spice + naboj + upinaky + paska + dusa + plast ( galuska, plastovka )
Ten druhy variant skor iba zo zaujimavosti, co mas aktualne nahodene, ak chces porovnavat vahy setov kolies, tak rafik, spice, naboj.