Mam KONU SHRED a predna brzda mi pri pomalej rychlosti, alebo prudsiom zabrzdeni vybruje, taky sekavi pohyb, zadna to neroby.
Vie niekto cim to moze byt?Okrem toho obe brzdy mi piskaju(nieje hlavny problem).
Mozno to tu uz bolo spomynane, nemozte mi hodit aspon odkaz,kde to bolo rozoberane.A este sa chcem spytat pri 165mm kotuci ci mozem hodit na "Marzocchi Dirt Jam Comp"rychloupynak, potrebujem zhadzovat predne kolo kvoli uskladneniu.
vibracie - skus pozriet ci nemas uvolnenu brzdu,a lebo kotuc a podobne
Pevna os ?
PS : Opravte ma, ak sa mylim
Hoci podaktorí ešte pamätáme aj motýliky...
no a ja jazdim MX2 ale s 203-kou. predpokladam, jajo zajo, ze to mas vsetko dotiahnute. kukni ako mas nastavene prasa, ci neni nejako krivo ku kotucu. ako dlho to jazdis???
a nevies cim je to vybrovanie sposobene? nisko nastavene prasa alebo co? idem sa pohrat z bike, ponastavovat co sa da podla mojho oka
Pevna os ?
PS : Opravte ma, ak sa mylim
Ta je tam teraz
a ako teda?
domnievam sa ze ten rychloupynak tam mozem dat, nie?
za gramatiku sa ospravedlnujem, ale myslim ze podstatu mojho problemu som aj s Y vYjadril
a s akym kotucom??? lebo sa mi zda ze 203-ky vibruju asi vsetky.. az na high end hydry.. neviem.. napiste, kto co jazdi a ci mu to vibruje..
a s akym kotucom??? lebo sa mi zda ze 203-ky vibruju asi vsetky.. az na high end hydry.. neviem.. napiste, kto co jazdi a ci mu to vibruje..
Má tam 160mm kotúč