Ahojte, myslite ze by som mal v dnesnej dobe este sancu zalozit manofakturnu firmu produkujucu biki ravnajuce sa Prinarellu,Bianchi...? (Aby to nabralo trosku ten podton tak by som to planoval vytvorit v zahranici) (Svajciarsko, Francuzsko, Taliansko) co vy na to, je to realne? Dakujem
vikino mozno to berie tak ze tie rury bude sulat ako cigara na kube
samooo prepac ze si trochu utahujem ale zabijas cas toto sa bez vacsej investicie neda zvladnut. o vedomostiach ani nevravim.
Keď som bol o niekoľko rokov mladší od teba, chcel som si z vyhodených dverí od áut, aké sa povaľovali na okolí pri kontajneroch, postaviť "raketoplán" a letieť s kamarátmi do vesmíru. No a zatiaľ som ešte tu. Tipujem, že budeš mať podobný osud.
Keď som bol o niekoľko rokov mladší od teba, chcel som si z vyhodených dverí od áut, aké sa povaľovali na okolí pri kontajneroch, postaviť "raketoplán" a letieť s kamarátmi do vesmíru. No a zatiaľ som ešte tu. Tipujem, že budeš mať podobný osud.
No vacsiu hovadinu Som Nepocul . Toto je vyrok roka
dnes som dostal tak trosku osmicku na zadnom (cestaku) vychyluje sa tak cca 2-3mm, myslite ze stym mozem ist zajtra jazdit? ci to radsem mam dat najprv do servisu?
to su len sny... toto mi pripomina jedneho chalana s ktorym som sa stretol cez tyzden v NR, ma 3 mesiace bicykel (cestny) a hovoril mi ze asi bude z neho 2. sagan ..ale ak sa ti to podari rozbehnut urcite si jeden ram od teba kupim v prvom rade tvrdo trenuj a potom ked budes mat vysledky tak zacni uvazovat o tomto.!!
Ved ano a potom by som chcel pripomenut ze chcem ist okolo sveta na bajku bodaj by sa mi to vsetko splnilo. A ako s carbonom uz skusenosti mam co sa tika napr. chodil som na kajaky a tam som pomerne casto kevlarom a carbonom lepil diery v lodiach tiez aj modelujem (RC auta) cize zrucnosti by vcelku aj boli ale no... ostatne postradam no co zarobim, rozbehne.........................................................................................................................................skra*****
Pockat my sa bavime o carbone? to co je ten carbon. Nie to ta nova chladnicka, tusim teraz niekedy som ju videl v telke, zlavy nanu davaju. Jasne ze si to nemylim, az tak ma zas nepodcenujte
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
samooo prepac ze si trochu utahujem ale zabijas cas toto sa bez vacsej investicie neda zvladnut. o vedomostiach ani nevravim.
No vacsiu hovadinu Som Nepocul
Ale nie ja ti držím palce, takýmto prístupom vyrobíš určite nejakú novinku