Dakujem vsetkym!
Elwira: presne tak. 29..... a nejakych 120 mesiacov k tomu. A neviem ako ostatni, ale ked bude dost snehu, pridem na bezkach. Ked bude malo, mozno na bicykli. Pesi sa mi tam ist nechce.
Pokorit pokorim (ak nie inokedy, tak na polnocnej), ale na Maguru nepojdem. Zajtra mam ine povinnosti a po 3 dnoch v posteli s nejakou pliagou musim zacat opatrne. Uzite si to! (to tlacenie v snehu na Maguru )
Aj ja sa pripájam ku gratulantom.Všetko dobré prajem Mišo.P.S.nes som išiel bikom Mníchač,Zlaté,Mokroluh, Bardejov.Na Mníchač v pohode,na Zlaté sú vymrznuté koľaje.Treba byť opatrný.Na Maguru neviem.
Ja tiez neviem, ale tusim... Na Maguru nezjazdne uz 120m za ihriskom v Zlatom. (jedinou nadejou by mohol byt ratrak, ktory tam premava v nepravidelnych intervaloch = 3 krat za zimu alebo uzka ladova kolaj od Volva toho bezkara co tam hore zvykne trenovat)
Aj ked sa vyskytnu roky, ked sa tam da vysliapat v sedle aj 1. januara ... ako v 2009.
Myslim, ze na Maguru sa neoplati ist, je zmrznuty sneh, ktory neskutocne brzdi. Na Magure by ho bolo po pol kolesa, cize neviem ci by som sa vobec pohol smerom dole na Ceresnu, tak som to otocil.
No a ja som si bol isty, ze ta tam vidim...
6000 splnenych, 150000 nastupane asi nerealne, chyba 7640m, keby nie tej pauzy, urcite to vyjde.
A co sa tyka jazdenia, odporucam sa motat do 500mnm. Mihalov (zjazd od Lajna po luke na jednotku max. 57 km/h ... moj odhad pre Pajda ak by siel on je aspon 67 )
Zeby sme zajtra dali prvu cast postarskej osmicky?
Ta na Zabe o 10:00 hod.? (teda ak nebude ten konec šveta) Ale co s trasou? Jeden zjazd z Mihalova je malo. Prineste aj navrhy a napady, ale nie na 5 hodinovu ako naposledy. Ja tiez porozmyslam...
A aby si nezabludil, pojde sa toto >>> (trocha zamaskovane, chcelo to natocit trocha nizsie - ale bola to iba skuska) BTW: ale mam krive to predne koleso
Perfektne bolo, dnes som si ten sneh fakt uzival, preto sme si dali este Kalvariu a super zjazd okolo zahradiek, kde sme vsetci presli po jednom exkremente
A este slubene video. Je to len zostrih, ziadne specialne prechody a upravy (som lenivy ako , nechce sa mi ucit, ako to v tom SonyMovieStudiu funguje). Na skusku uhla zaberu to musi stacit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to nie chyba? Vyzeras mi na 29
Vsetko najlepsie
Ps. Idete na Vinbarg- Ceresna 29.12.12?
Elwira: presne tak. 29..... a nejakych 120 mesiacov k tomu.
Aj ked sa vyskytnu roky, ked sa tam da vysliapat v sedle aj 1. januara ... ako v 2009.
Ale ak sa ti tam podari dostat, mali by ta cakat fajne vyhlady podobne tomuto z dnesneho rana..
6000 splnenych, 150000 nastupane asi nerealne, chyba 7640m, keby nie tej pauzy, urcite to vyjde.
A co sa tyka jazdenia, odporucam sa motat do 500mnm. Mihalov (zjazd od Lajna po luke na jednotku
Zeby sme zajtra dali prvu cast postarskej osmicky?
PS: uz nebudeme meskat
dajte vediet, ked pojdete, skusim s tym nieco spravit...
youtube.com/watch?v=ggA9iKUzFFo&t=
A pre stavbarov ktori nevedia, co je bardejovske Lajno aj s pôdorysom.
video mozno vecer
youtube.com/watch?v=1RNqAA704GQ&t=