Ty mi doprajes! Este teraz ma z neho boli hlava, ako som klepol kokosom o lad. A lavym palcom este radit nemozem.
Ale aby som neostal nic dlzny, vsimnite si PAJDOVu retaz, ako nou sucha po zemi. Riadne vytahana, asi by ju bolo treba vymenit.
Minikin: Asi ta sklamem, ale dnes na polnocnu nepridem. Z bezkovania som dobity jak hruska, ved to poznas (Miro spominal ako si zacinal ty) ... dnes som spadol viac-krat na lyziach, ako za cely rok na biku
Ale pravdou je aj to, ze tento rok by som radsej ostal doma pri telke a
Hary: no uz by mohlo tolko snehu byt.
Lebo sme s Pajdom nazhaveni na bezky. A ako spominal, padali sme ako hrusky na kazdych 50m. Problem bol, ze ja som mal problem ist aj miernym kopcekom, kedze mi bezky podsmykovali, mal som tam swix modry extra, teplota pasovala, no aj tak to neslo. Este to bude chciet s mazanim odrazovych voskov "trosku" prace.
Na to s tym voskovanim cochvila pridete. Dufam ze vas to neodradilo. Su chvile, ked ziadny vosk nepomaha - ked je ladova namraza nedrzi skoro nic (ani supiny, ani vosk), a ak ano, tak sa to velmi rychlo zosucha. Napriklad ako dnes...
No a teraz nieco z vianocnej polnocnej jazdy mestom. (mimochodom: davali namestie v BTV? Blikali sme do kamery jak dzive.)
Ja som sa uvedomil az 10min po polnoci, ale co som kukal tak siel videotext. Inac pekne fotky.
Armstrong181: Bolo krute pocasie, no v lese az taka namraza nebola, miestami (zlta z Ceresni po luku nad Vnb) bol dobry sneh. Horsie to bolo na luke nad Vinbargom, tam to bolo dost zladovatele a pady boleli, keby aspon viac snehu bolo . No od druhej vodarni som zisiel vsetko .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale aby som neostal nic dlzny, vsimnite si PAJDOVu retaz, ako nou sucha po zemi. Riadne vytahana, asi by ju bolo treba vymenit.
Asi si mal pravdu
Ale pravdou je aj to, ze tento rok by som radsej ostal doma pri telke a
Aspon pozeraj BTV, zablikam ti.
Stromcek pre Kolo
Hary: no uz by mohlo tolko snehu byt.
Lebo sme s Pajdom nazhaveni na bezky. A ako spominal, padali sme ako hrusky na kazdych 50m. Problem bol, ze ja som mal problem ist aj miernym kopcekom, kedze mi bezky podsmykovali, mal som tam swix modry extra, teplota pasovala, no aj tak to neslo. Este to bude chciet s mazanim odrazovych voskov "trosku" prace.
No a teraz nieco z vianocnej polnocnej jazdy mestom. (mimochodom: davali namestie v BTV? Blikali sme do kamery jak dzive.)
MINIKIN: Zatial to neodradilo, aspon som po luke skusal korculovat
Vecerne namestie je vcelku fajn napad na ucenie.
Armstrong181: Bolo krute pocasie, no v lese az taka namraza nebola, miestami (zlta z Ceresni po luku nad Vnb) bol dobry sneh. Horsie to bolo na luke nad Vinbargom, tam to bolo dost zladovatele a pady boleli, keby aspon viac snehu bolo
Poznas to: tazko na cvicisku, lahko na bojisku