Resume z víkendu bolo krátko-no perfektne aj keď poprchával a poletovalo,no aj napriek tomu díky zdatným chalanom čo maju radi bicykel a prírodu a čo sa zúčastnili výjazdiku aj napriek sychravému počasiu,aj keď nie vždy sa dá íst na bike či kvôli povinnostiam,alebo iným záležitostiam-No ked sa chce tak sa vždy dá dohodnút a stretnút No v lese je ešte furt nádherne aj napriek light blatku... No dúfam že na budúce znovu niečo dáme v hojnom počte...No možno aj po snehovej pokrývke trošku vyššie k nebu...
No pekne chalani SV-DH pekné fotečky ste tam nafotili-kde to bolo na brehoch,či na table ???
No ja som to asi v nedelu trošku prešvihol v tom chladnom počasí... Bol celodenný mráz. Asi som zachladil,chrbát,lopatku ,krk a rameno...neskutočna bolest-vystreluje to spod lopatky smerom hore...do celého praveho ramena a ruky Takže túto zimu som už asi dobikoval... Uvidíme čo s tým dalej...ak to neprestane tak budem musiet íjst k lekárovy
Ondro tak cim skôr skore uzdravenie ja by som este dal toho roku s vami jeden super vyjazdik takze sa setri lieci a a daj vediet na forum kedy by to slo iba na biku peso nemôzem nemam boty
Kedže je to tu Bikovačka Snina a okolie tak pridavam fotku Dlžanskych bikerov ....Foto v Belej...dufam že dakedy by sme mohli s vami vyraziť Ksichty jak sfetovany
http://manik.sk/vychod/juhovychod/
toto by ste si mali vsetci partaci pozret a precitat hlavne tam kde sa viac pise o nas a okoli..jak ten magor blavacky nas vykreslil a hlavne dediny v okoli..jak naschval fotil len stare a nevyuzite domy a tak uuplne skreslil obraz o nas...alebo jak musel podarovat babke v Nechvalovej polianke kavenku bo babka to potrebovala viac ako on...hovado..ale sak nech nafoti svoju spinavu blavacku hlavnu stanicu s bezdakmi a tie "super nadherne " bytovky atd..sak tak hnusne hlavne mesto nemaju snad nikde...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
smer Umarty a potom sa uvidí...
Kto ma chut nech sa páči...
Všetko dobré a príjemne prežitie Vianočných sviatkov v zdravý a pokoji-Požehnané VIANOCE Vám zo
Niečo z včerajšeho výjazdíku:
a inac..kooonecne ste jak poriadny DH..prilby jak sa patri
No ja som to asi v nedelu trošku prešvihol v tom chladnom počasí...
toto by ste si mali vsetci partaci pozret a precitat hlavne tam kde sa viac pise o nas a okoli..jak ten magor blavacky nas vykreslil a hlavne dediny v okoli..jak naschval fotil len stare a nevyuzite domy a tak uuplne skreslil obraz o nas...alebo jak musel podarovat babke v Nechvalovej polianke kavenku bo babka to potrebovala viac ako on...hovado..ale sak nech nafoti svoju spinavu blavacku hlavnu stanicu s bezdakmi a tie "super nadherne " bytovky atd..sak tak hnusne hlavne mesto nemaju snad nikde...
Možno nám navrhnete nejaké super trasy z vašich končín...
Všetkým želám pekného Silvestra a štastný bikovy Nový rok-hlavne nech je lepší ako uplynulý