takto by to malo byt zajtra , ja som mal dnes ist na maguru teda som chcel ale to pocasie ma odradil tak idem zajtra na moj a pajdov singel to pozriet a pojazdit ak sa bude dat . teda hore na ceresnu . dufam ze sa to bude dat jazdit
Je otazne, ci vyjdes az na Maguru ... bude tam vela snehu. Ale Ceresnu das bez problemov. Takyto cerstvy sneh je na jazdenie super, pretoze moc nebrzdi, ako ten zmrznuty . Tesim sa na videjko
V pondelok uz idem dat dokopy bike a potom by sme mohli dat nejaku nocnu, malo by pekne mrznut .
Zajtra lyze. Kto da az Mincol, bude mat 22 km. Kto si netrufne, kedykolvek sa moze po stope vratit pretoze sa nou pojde naspat. Teda... ak sa nedohodneme inac.
Hary, daj tuto.
Abo medzvec1.
V Kupeloch to dnes zase vyzeralo super! Bol som na bezkach po asfaltke, ktora obkolesuje Kupele, snehu plnoo, cerstvy fajny, akurat som sa miestami az boril. Po dvoch prejazdoch sa uz ale jazdilo fajn a celkom mi to aj islo
Ked som odchadzal domov, mal som pocit, ze som zazrel Kukovcov dole pri zavore, no bohuzial iba auto. Museli sme sa minut o par minut, ked som nakladal bezky do auta
Pekne Armstrongito, len trenuj techniku, nech cim skor mozes vyrazit do poriadnych kopcov a ukazat mi ako sa spravne zjazduje, pretoze mi to ide krkolomne
:$
Ked som odchadzal domov, mal som pocit, ze som zazrel Kukovcov dole pri zavore, no bohuzial iba auto. Museli sme sa minut o par minut, ked som nakladal bezky do auta
Robo presne tak, boli sme to my s Ornelou, podla stop dvoch beziek a psa by si to mal poznat
Vysli sme na Ceresnu, potom spet do kupelov a po kupeloch trochu pojazdili a taka pohoda, podmienky boli super na bezky mas pravdu aj ziazdik z ceresne ku kupalisku bez padu a v pohode, snehu akurat na pluhovanie. Videl som potom stopy beziek na tej asfaltke, skoda ze sme sa minuli, Ornela ti mohla pokrstit bezku zubami. Chceli sme este poobede ist na Mihalov pobezkovat ale rodinne povinnosti nas pribrzdili.
http://snieznetrasy.pl/imprezy.html
III ZIMOWE (Z)BIEGOWISKO RADOCYNA 2013. 18-20 januar 2013.
Neviem, ci tam su este miesta / dnes vecer opytam/, ale mozete príst len lyzovat, bez ubytovania. O 9 rano je vystup na trasy.
Kukoskar: kto organizuje w tento rok Dukla -Śvdnik i jaka je datum .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takto by to malo byt zajtra , ja som mal dnes ist na maguru teda som chcel ale to pocasie ma odradil tak idem zajtra na moj a pajdov singel to pozriet a pojazdit ak sa bude dat . teda hore na ceresnu . dufam ze sa to bude dat jazdit
http://www.pinkbike.com/video/282940/
V pondelok uz idem dat dokopy bike a potom by sme mohli dat nejaku nocnu, malo by pekne mrznut
Lebo tam neviem dať svoju fotku
Hary, daj tuto.
Abo medzvec1.
Robo presne tak, boli sme to my s Ornelou, podla stop dvoch beziek a psa by si to mal poznat
Vysli sme na Ceresnu, potom spet do kupelov a po kupeloch trochu pojazdili a taka pohoda, podmienky boli super na bezky mas pravdu aj ziazdik z ceresne ku kupalisku bez padu a v pohode, snehu akurat na pluhovanie. Videl som potom stopy beziek na tej asfaltke, skoda ze sme sa minuli, Ornela ti mohla pokrstit bezku zubami.
Bolo to koncom januara, zatial som na to propozicie nenasiel.
III ZIMOWE (Z)BIEGOWISKO RADOCYNA 2013. 18-20 januar 2013.
Neviem, ci tam su este miesta / dnes vecer opytam/, ale mozete príst len lyzovat, bez ubytovania. O 9 rano je vystup na trasy.
Kukoskar: kto organizuje w tento rok Dukla -Śvdnik i jaka je datum .
Muselo byt paradne, vidim dlhe a krute vyslapy po sotoline a asfalte. A preto otazka znie: Ake boli zjazdy, slo o drzku?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Prze%C5%82%C4%99cz_Ma%C5%82astowska
Ako je niekto záujem to, prosím dajte vedieť. U nas 13.01 je http://www.wosp.org.pl/final/dla_wolontariuszy
Na konci máme pozvanie od organizátorov o teplé jedlo do školy nr 5 (ul Krakowska).
Ps. Janko
czy moj cyklomerač je nastaveny do noweho kolesa?
Krasne Krasne foto z Mincol,
Ps. Michał
Super foto z Ciernej Hore
Zajtra nikde nejdem, nasrali ste ma , kaslem na vas