uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
No objednal som klasicky postou. Akurat ma zmiatlo, ze k baliku som dostal podacie cislo, takze ho mozem sledovat. A aj ho sledujem a uz od stredy 22:00 je pri nom "Zásielka v preprave". No a sem tam nam domov balicek dovezie kurier slovenskej posty. Pre to sa pytam, lebo dnes to tu uz teoreticky mohlo byt, ale na poste nic pre mna nemali.
ehm Páni.. 2x som za tento tyždeň objednával, dával som "Na Dobierku Slovenskou Poštou" a balíky mi priniesli poštoví kurieri. Nedošiel mi žltý lístoček! pozor na to..
presnan snivat!
ja som si dnes objednaval teleskopky z nemenovaneho shopu, do hodiny mail, ze to predali kurierovi, pondelok rano mi to donesu...(sms od kuriera) a postovne zdarma tomu hovorim rychlost
Tak, dnes (sobota) mi bol doruceny balicek kurierom SLOVENSKEJ POSTY az domov. opakujem - posta/sobota/kurier/domov.
No a v balicku tretry, ktore sadli ako rit na serbel. Chvalim dobru komunikaciu, ustretovost a expresnost.
Dakujem
Tak, dnes (sobota) mi bol doruceny balicek kurierom SLOVENSKEJ POSTY az domov. opakujem - posta/sobota/kurier/domov.
No a v balicku tretry, ktore sadli ako rit na serbel. Chvalim dobru komunikaciu, ustretovost a expresnost.
Dakujem
tak ako vidím a počujem z každej strany, Slovenská Pošta sa výrazne zlepšila
Ja som v nedeľu objednal , v stredu mi prišla sms od slov.pošty , že
mi na druhý deň doručia zásielku a ráno mi prišla sms, že dnes mi bude
zásielka doručená...Ako doručenie som volil kuriéra.
Zlepšenie tu určite je...
ospravedlnujem sa za chybu v systeme pri sume za postovne. na oprave sa pracuje. samozrejme vsetky baliky ktore sa budu od pondelka zasielat budu zasielane za nove ceny prepravy ( na fakturach bude opravena cena za postovne ). dakujem za pochopenie
zlepsila ako tak hej, len este stale to maju dost nedokonale. kedze kurier pred tym nevola, ani neupozorni. a pokial nebudes prave doma, mas smolu.
Ja mám úplne inú skúsenosť, bol mi posielaný bike a ešte v deň podania na pošte mi prišla sms z pošty, že zajtra mi bude doručená zásielka. Druhá sms prišla ráno na ďalší deň a kuriér mi volal, či je niekto doma aby som ten bike prevzal. Neviem síce čo si objednával a možno volajú len pri takých väčších, rozmernejších zásielkach ale ja som bol 100% spokojný.
no vsetky zasielky poslane cez nemecku DHL skoncia u kuriera slovenskej posty, a zatial prakticky nic kupene cez ebay.de ci normalne nemecke eshopy nemalo uvedene cislo takze bud to predajca nedava DHLke, alebo DHLka to neuvadza nikam na zasielku takze nasa posta sa k tomu nedostane ... Inak ti kurieri su tiez zvlastni, prakticky pokusy o dorucenie vidim iba v tracking systeme, ziaden papierik mi v schranke neskonci, a po 2 neuspesnych doruceniach to kurier necha na normalnej poste a postar donese zlty listok aby som si to bol prebrat (to mi teda tvrdila infolinka)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som si dnes objednaval teleskopky z nemenovaneho shopu, do hodiny mail, ze to predali kurierovi, pondelok rano mi to donesu...(sms od kuriera) a postovne zdarma
Dakujem
Dakujem
tak ako vidím a počujem z každej strany, Slovenská Pošta sa výrazne zlepšila
zlepsila ako tak hej, len este stale to maju dost nedokonale. kedze kurier pred tym nevola, ani neupozorni. a pokial nebudes prave doma, mas smolu.
mi na druhý deň doručia zásielku a ráno mi prišla sms, že dnes mi bude
zásielka doručená...Ako doručenie som volil kuriéra.
Zlepšenie tu určite je...
Ja mám úplne inú skúsenosť, bol mi posielaný bike a ešte v deň podania na pošte mi prišla sms z pošty, že zajtra mi bude doručená zásielka. Druhá sms prišla ráno na ďalší deň a kuriér mi volal, či je niekto doma aby som ten bike prevzal. Neviem síce čo si objednával a možno volajú len pri takých väčších, rozmernejších zásielkach ale ja som bol 100% spokojný.
richard_001, to co pises nie je klasicky balik cez Slovensku postu, ale Kurier EMS Slovenskej posty. takyto balik vsak stoji oosielatela 7€ a viac.
po novom Posta vymyslela novinku ze klasicke baliky mozu vazit maximalne 10kg. vsetko co je tazsie ako 10kg uz musi ist ako kurier balik EMS