Mišo
- Propozicie su take, ze Dukla-Svidnik bude v nedelu 27.1.2013. Vtedy u nas mame Bardejovsku bielu stopu na Mihalove. Takze smola.
Miso vidim to tak, že asi obetujeme Mihalov a pojdeme na Duklu, Dukla s odvozom na hranicu autobusom je len raz do roka, Mihalov je tu stale nad nami k dispozicii. Co uz.
Jasne. Ten odvoz autobusom na Duklu nam pripomenul ... sardinky. Este teraz ma bolia krize ako som tam stal prehnuty a na jednej nohe. Jedina negativna spomienka.
Obrucne-Kurov-BJ:
Skoda ze sme nevedeli o tvojej prvej bezkovacke. Na Ceresni sme boli o 13:40 hod. Minuli sme sa dost tesne...
Dnesna Silvestrovska bezkovacka sice hmlistym pocasim pocasie na tej vcerajsej neprekonala, ale mala ine pozitiva - vzdy volna stopa, dobra plynulost jazdy.
Simon dal dnes svoju prvu bezkarsku over35ku.. (presnejsie 36tku)
A aby som splnil aj vecrajsi slub tak informacia o vcerajsom doajzde do BJ: 15:44 hod.
Takže hneska silvestrovsky prechod Obručne-Bardijov . Ledvom-bidom jem to zvadnul.
Hary a Center dufam ze sa coskoro stretneme na bežkach. Najblizsie 27. 1. na Mihalove.
Što sluchajut bicykliste ? Daktori svoji ženuški a ja si pušču dašto našoho /Haydamaky/
Iši jedna foťka
Marcopolo si zatial len pozera vase pekne fotky... Este vcera vecer som chcel dat razne prehlasenie, avsak dnes rano ma to zase preslo...
no...uvidzime....
vcera na biku to uz bolo o drzku...
copyrightwww.soill.org www.soill.org V sobotu 8:30 hod. pri Bille:
Bardejov-Rešov-Tročany- ... a dalej sa uvidi, podla pocasia a snehu. Bud spat do BJ ciastocne po tej istej trase, alebo uplne po novej (pripravene 2 verzie) alebo do Raslavic a domov autobusom alebo vlakom. (22 az 36 km... podla zvolenej trasy)
Takze niektori sklamali. Ale pozor! Je tu sanca na reparat. Nedela. Autobus c. 12 odchadzajuci z Druzby o 9:30 hod. Trasa: Bardejovske kupele-Magura-Zlate-Ceresna-Bardejov. (◄►20.67 km ▲868 m) Z Magury do Zlateho presiel ratrak, preto tato trasa. Mal by byt dobry zjazd.
A este par foto z dnesnej trasy (viac bude na http://kstbardejov.wbl.sk/):
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- Propozicie su take, ze Dukla-Svidnik bude v nedelu 27.1.2013. Vtedy u nas mame Bardejovsku bielu stopu na Mihalove. Takze smola.
Miso vidim to tak, že asi obetujeme Mihalov a pojdeme na Duklu, Dukla s odvozom na hranicu autobusom je len raz do roka, Mihalov je tu stale nad nami k dispozicii. Co uz.
Obrucne-Kurov-BJ:
Dnesna Silvestrovska
Simon dal dnes svoju prvu bezkarsku over35ku.. (presnejsie 36tku)
Hary a Center dufam ze sa coskoro stretneme na bežkach. Najblizsie 27. 1. na Mihalove.
Što sluchajut bicykliste ? Daktori svoji ženuški a ja si pušču dašto našoho /Haydamaky/
Iši jedna foťka
I like Volbeat
np. http://www.youtube.com/watch?v=5Q2NtjoYj_U
no...uvidzime....
vcera na biku to uz bolo o drzku...
Dobrý pocit som mal z bežkovania.Už som sa aj informoval, aké by som si mal kúpiť.Už to chce len vybrať si niečo.
I like Volbeat
np. http://www.youtube.com/watch?v=5Q2NtjoYj_U
thx
Volbeat No.1.
Like
V sobotu 8:30 hod. pri Bille:
Bardejov-Rešov-Tročany- ... a dalej sa uvidi, podla pocasia a snehu. Bud spat do BJ ciastocne po tej istej trase, alebo uplne po novej (pripravene 2 verzie) alebo do Raslavic a domov autobusom alebo vlakom. (22 az 36 km... podla zvolenej trasy)
A este par foto z dnesnej trasy (viac bude na http://kstbardejov.wbl.sk/):
Simon sa uz na reparat prihlasil.