Presne tak... respekt pre vsetkych...
Tazka trat, narocne podmienky (nas zasobovac s barackovicou mal vypadky), neskutocna sceneria, a v neposlednom rade kopec srandy a novych zazitkov...a kedze mladistvy oslavovat nemozu (ze, Saimon) tak mi s Centom sme to potiahli aj za vas...pekny večer.
O blahozem chlopci, blahozelam !!!!!!!!!!!!!
Inac V Zlatom bolo 95 bezkarov.
Hary tí traja lyziari sli hore zo zlateho po sfaltke na Maguru a potom to asi zjazdovali, mozno mali skyalpi, ale ked sme sli cez asfaltku na trase oni sli pesi hore a lyze na batohoch a na hlavach prilby.
A este raz blahozelam !!!
Bezkari poradte ... nepouziva niekto z Vas bezky Salomon XADV 69? Ak ano:
- ake su skusenosti;
- aku dlzku pri akej telesnej hmotnosti;
- so supinkami alebo bez nich.
Vdaka.
Moje bezky sa rozlepili tak rychlo hladam nahradu...
Co som to mal vypipat? Kazdy by si tam potom predstavoval ovela kvetnatejsie slova. Takze nabuduce vramci dodrziavania XCskiing kodexu uz len slusne vyjadrovanie, kua!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tazka trat, narocne podmienky (nas zasobovac s barackovicou mal vypadky), neskutocna sceneria, a v neposlednom rade kopec srandy a novych zazitkov...a kedze mladistvy oslavovat nemozu (ze, Saimon) tak mi s Centom sme to potiahli aj za vas...pekny večer.
Inac V Zlatom bolo 95 bezkarov.
Hary tí traja lyziari sli hore zo zlateho po sfaltke na Maguru a potom to asi zjazdovali, mozno mali skyalpi, ale ked sme sli cez asfaltku na trase oni sli pesi hore a lyze na batohoch a na hlavach prilby.
A este raz blahozelam !!!
Z dnesnej Bardejovskej bielej stopy (este si rozmyslim, co urobim s tym videom
Zaves ho na youtube
Ani mne ten link neide cneto.
- ake su skusenosti;
- aku dlzku pri akej telesnej hmotnosti;
- so supinkami alebo bez nich.
Vdaka.
Moje bezky sa rozlepili tak rychlo hladam nahradu...
PS: Kde je to video Minikin, nech sa pobavia aj ostatni
A tu video. Zabava zacina na konci prvej minuty.
youtube.com/watch?v=a9zVtGpJ6QA&t=