Vlka ste nestretli? Minuly ci predminuly rok ked sme isli do Regetovky tak sa jeden motal prave tam, kde su teraz vyratrakovane bezkarske trasy. A naozaj, pes to nebol. Tych dlhonohych paskud co mas na fotke (to nie su srnky, ale lane a jelene) je este viac z opacnej strany kopca - od Stebnika.
Sorry chlapci... Cakal som vas v Hertniku do stvrtej a kedze sa nikto neprihlasil, tak sa mi samemu do toho tazkeho snehu ist nechcelo robit po chorobe a 32 km hrebenom Cergova 10 km stopu. Potrenujte a ak nabuduce pridete do Hertnika do 15:00, tak pojdem s vami.
Ale ak ste to isli vy, tak klobuk dole. Sice korytnacie tempo ale aspon nieco...(akceptovatelne dokazy: GPS zaznam + fotodokumentacia)
Takze, cca 46km na bezkach zdolanych v zostave Aligator, ktory nas cakal na Chate Cergov, Hary a ja , nabuduce musis vybrat nieco narocnejsie .
A k tomu korytnaciemu tempu poviem len jednu vec, supiny su na pi u!
Gps nemam, ale trasa sla priblizne takto: Liv. huta-Mincol-s. Priehyba-Cergov-Hertnik-Siba-Hervartov-Mihalov-Bardejov ... casto krat sme improvizovali
A dnes nic? Nieco na vyklusanie... My len 16 km po Mihalove, celkom dobre bolo.
Dajte aj podrobnosti o tej nocnej. Kedy ste vyrazili a kedy dosli? A gulas v Hertniku ste este stihli?
A dnes nic? Nieco na vyklusanie... My len 16 km po Mihalove, celkom dobre bolo.
Dajte aj podrobnosti o tej nocnej. Kedy ste vyrazili a kedy dosli? A gulas v Hertniku ste este stihli?
Dnes som dospaval vcerajsok a musel som ist do KE.
Do Hertnika sme prisli okolo pol piatej, gulas sa nam neusiel, no prichystali nam utopence . Chudak Hary, tesil sa cely den na gulas a nakoniec sme dostali ten studeny pokrm, esteze si to vynahradil duplovanym cajom . Do BJ sme vyrazali o siestej, sli sme priblizne takto. Sneh uz stihol zmrznut, vytvorila sa tvrda skrupina, ktora sa nezalamovala ani pri poskakovani (vhodna aj pre bike), konecne supiny drzali . A sli sme sakra dlho, kedze sme prisli do BJ az okolo 11stej vecer, nechapem kde sme sa tak zdrzali . Najviac sa mi pacilo zjazdovanie po luke bez svetla, zamerne som ho vypinal, kedze sa dalo ist aj uplne po tme.
Aligator, este jedna fotka sa mi nerozmazala ... skoda, ze som nemal stativ
OMFG! O jedenastej som uz sladko spal.
Dohodnime sa tak, ze nabuduce bude planovany prichod do BJ do 18:00. No dobre, nech nezerem... do 19:00 hod. A pojdem s vami.
A este maly odkaz pre usporiadatela, KST Hertnik (dufam, ze sa to k nemu dostane): Rozhodnutia od "zeleneho stola" nie su dobre. Zrusit trasu cez Mincol den pred akciou bez toho, aby ste tam boli a odovodnit to ako ze "bude tam vela snehu a popadanych stromov" je na . Radsej treba povedat pravdu, napr. ze "nam sa tam toho roku nechce ist" ako klamat. Vsetci co tam boli potvrdia, ze vyslap na Mincol bol v pohode. Ja za seba hovorim, ze lahsie sa mi tym strmakom na Mincol este neslo. A to som tam nebol prvy ani druhy krat. Sneh bol tvrdy, nezabaral som sa a stromy popadane neboli. (no dobre, jeden bol...)
46-tkari, vsimli ste si? Vystup na Minocl bol najlahsi minimalne za poslednych 5 rokov. Nabuduce to mozno bude o inom. Napriklad sypky sneh po oné, no tesne pod pás.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Minikin: pieseň
Ale ak ste to isli vy, tak klobuk dole.
A k tomu korytnaciemu tempu poviem len jednu vec, supiny su na pi
Gps nemam, ale trasa sla priblizne takto: Liv. huta-Mincol-s. Priehyba-Cergov-Hertnik-Siba-Hervartov-Mihalov-Bardejov ... casto krat sme improvizovali
A pajdo to len tolko fotky mas dost malo nato kde sme sa museli o skoro o polnoci trepat
Dnes som dospaval vcerajsok a musel som ist do KE.
Do Hertnika sme prisli okolo pol piatej, gulas sa nam neusiel, no prichystali nam utopence
Aligator, este jedna fotka sa mi nerozmazala
Dohodnime sa tak, ze nabuduce bude planovany prichod do BJ do 18:00. No dobre, nech nezerem... do 19:00 hod. A pojdem s vami.
A este maly odkaz pre usporiadatela, KST Hertnik (dufam, ze sa to k nemu dostane): Rozhodnutia od "zeleneho stola" nie su dobre.
46-tkari, vsimli ste si? Vystup na Minocl bol najlahsi minimalne za poslednych 5 rokov. Nabuduce to mozno bude o inom.