...fuuu, chlapci, klobúk dole pred vami, to je sila....ja som celý týždeň, aj víkend presedel doma s milou pani "Virózou", ale už je na odchode, dúfam....
A este maly odkaz pre usporiadatela, KST Hertnik (dufam, ze sa to k nemu dostane): Rozhodnutia od "zeleneho stola" nie su dobre. Zrusit trasu cez Mincol den pred akciou bez toho, aby ste tam boli a odovodnit to ako ze "bude tam vela snehu a popadanych stromov" je na . Radsej treba povedat pravdu, napr. ze "nam sa tam toho roku nechce ist" ako klamat.
S tým,čo som označil sa plne z Minikinom stotožňujem.Zorganizovať akciu,zobrať peniaze a v autobuse zrušiť jednu trasu.No fúúuuuuj.Že sa nehanbia.Je mi na .Nám posledným,ktorý sme sa fakt natrápili (aspoň teda ja zo 105 kg),žeby neostalo ani teplého guľášu? (dostali sme jedného utopenca).Mimochodom nechápem,prečo dostali šoféri guľáš a nám posledným sa neušlo.Načo sa potom dávali tie lístky,za ktoré sme si zaplatili.Podľa mňa zlyhali organizátori. P.S.1 :Neviem prečo,keď sa malo isť z Bardejova o 07.30,sa išlo až o 08.00.Si myslím,že sa mal posunúť aj čas príchodu do Hertníka!!! P.S.2 :Chcem sa poďakovať pani ,ktorá nám dala ešte jeden džbán čaju (lebo sme boli veľmi uzimený). Do Bardejova sme dorazili o 23.30 na bežkách (neišiel žiaden autobus).
Hary, na druhej strane je pravdou aj to, ze usporiadatel nebude garantovat slubeny gulas a odvoz kazdemu, kto sa na trat vyberie. Preto stanovi aj casove limity a kazdy musi zvazit nie len ci na to ma, ale aj ci to zvladne v tom casovom limite.
A Mincol nie je v zime ziadna sranda. Tohto roku bol este zhovievavy, boli roky ked bol vystup a prechod ovela narocnejsi. Ked som siel prechod Cergovom prvy krat ja, isiel som strednu trasu. Zistit, ako mi to pojde. A az o rok som siel dlhu cez Mincol... Treba planovat tak, aby mal clovek vzdy rezervu (vykonnostnu aj casovu) na nepredvidane veci.
Treba planovat tak, aby mal clovek vzdy rezervu (vykonnostnu aj casovu) na nepredvidane veci.
Presne tak,časové limity z pol hodinovým počiatočným meškaním .P.S.:Keby som bol vedel,že sa pôjde po lese mimo ciest,tak fakt tam nepôjdem.Nechápem,koho to bavilo.
Ale ved sa islo po ceste. Mimo turistickych znaciek, ale po ceste. (mimochodom aj druha trasa cez Forgacku zacina par kilometrami mimo turistickej znacky) Ti co mali pasy sli po ceste, priamo hore. Komu na tom strmaku smykalo traverzoval lesom. Mne sa tato cesta na Mincol paci (vzdy si ozivim aj takmer davno zabudnute vybrane slova ako napr. alebo ). Ak by sa islo po turistickej znacke, nebolo by to o nic lahsie (vyskove metre neojekabatis) a dokonca by to bolo o 2 km dlhsie. Ved som vam hovoril, ze 700 metrov je brutalne strmych a zvysne 2 km len velmi strme.
bezky su znacne adrenalinovy sport, hlavne dole kopcom. radsej chodim po rovine, ale take casto nie je
pady byvaju krkolomne niekedy sa musim zamysliet ako sa mam poskladat a postavit po nich
A Miso mal si pravdu, na Kojsovej je len jedna meteorologista stanica teda budova, a v nej sme spali, je uz v sukromnych rukach. Meteorologovia to predali a nechali si len vezu a kus okolo a chodia tam ako na Maguru, raz za cas robit servis pristrojov. Technika uz pokrocila preto im to nebolo treba. Erika je zatvorena, cajovna Katka otvorena a ked som rpechadzal autom cez vlek tak sme nikoho nezrazili. Oficialna zjazdovka krizuje lesnu cestu
Preco zasa Mihalov? Co vy stale vymyslate? Mali sme naplanovane BNV-Andrejova-Zborovsky hrad-Dlha Luka-Bardejovske Kupele-Bardejov (16 km, jednoduchy profil ako na Mihalove). 8:10 hod. zo stanice...
Kedy to teraz dame?
A este cakame na mrazive pocasie a Nizna Polianka-Becherov-Zborov (25 km). Ale musi byt dobre tvrdo ako pred rokom.
Jooooj, v tom dolnom kalendari.... Nikto nepozera na stranke tak daleko dole!
A N.Polianka - Becherov az 10.3.? Tak to nebudeme cakat a ked bude mrznut dame si to o tyzden skor... Aj ked minuly rok sme isli prave 10.3. ale vtedy akurat posledny den v sezone poriadne mrzlo... O dva dni nato som uz jazdil po lese na bicykli po suchych lesnych cestach (pri Skároši a brodil Olšavu vo vode nad kolena tam, kde je na mape vyznaceny most ). A tie dva fronty nie su juzny a severny, ale vychodny a zapadny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
S tým,čo som označil sa plne z Minikinom stotožňujem.Zorganizovať akciu,zobrať peniaze a v autobuse zrušiť jednu trasu.No fúúuuuuj.Že sa nehanbia.Je mi na
A Mincol nie je v zime ziadna sranda. Tohto roku bol este zhovievavy, boli roky ked bol vystup a prechod ovela narocnejsi. Ked som siel prechod Cergovom prvy krat ja, isiel som strednu trasu. Zistit, ako mi to pojde. A az o rok som siel dlhu cez Mincol...
Presne tak,časové limity z pol hodinovým počiatočným meškaním
Mna to celkom bavilo
Nedelu mame volnu a tu taka kolizia udalosti...
Ani sa nepytam ci zijes, bo inac by tu to video asi nebolo.
pady byvaju krkolomne
Teraz sme to tam nahodili.
Kedy to teraz dame?
A este cakame na mrazive pocasie a Nizna Polianka-Becherov-Zborov (25 km). Ale musi byt dobre tvrdo ako pred rokom.
A N.Polianka - Becherov az 10.3.? Tak to nebudeme cakat a ked bude mrznut dame si to o tyzden skor... Aj ked minuly rok sme isli prave 10.3. ale vtedy akurat posledny den v sezone poriadne mrzlo... O dva dni nato som uz jazdil po lese na bicykli po suchych lesnych cestach (pri Skároši
Miesto boja stanovene
Termin stanoveny !!!
http://www.okolodomase.sk/