čitam už dosť neskoro ale kometujem ten prechod Čergovským pohorím, suhlasim s Mišom ja som ho už absolvoval asi 6. rok alebo 7. rok už ani neviem treba sa naňho pripraviť, tento rok bol fakt paradny na bežky aj cez Minčol sa pekne dalo neviem čo sa organizatorom nezdalo že ju chceli zrušiť tu najdlhšiu trasu. Na strednej a kratkej trase som ešte nebol tak neviem posudiť ale zažil som už aj horšie podmienky na Minčole niekdy to bolo o držku bol som rad že som došiel na Čergov. Na organizatoroch sa netreba sťažovať išlo sa na vlastne riziko každy to vedel a netreba podceniť svoje sily
Niekto ma tam hore nema rad! V tom termine sme chceli ist Turbacz-Luban-Radziejova-Krynicka Jaworzyna-BJ s prespatim niekde na chate na hrebeni. No, budeme to musiet zmenit... Len na kedy?
Dufam ze ta nepotvrdena rezervacia chaty je prave ta tvoja. A keby ste sa pekne ucesali, mohli ste byt vsetci na plagate aj spredu!
Len ked bude silny odmak tak sa Zborov neoplati ist, pretoze sa budeme hlboko zabarat. Dohodneme sa zajtra alebo v sobotu v Stebniku alebo na afterparty u Findera alebo niekde inde.
Ja iden Kruzlov - BJ, uz som sa slubil.
Ta chata hej je nasa v tom termine, pre istotu som si to overil vo Vranove, ci je to moja rezeravcia, lebo som to objednaval v lete po akcii, teda daaavno.
Co sa tyka Kruzlova, stale ma zaujimala ta nekonecna luka ponad Kruzlov veduca az k Barvienku. Na bezky ako stvorena (Najma na zjazd ku Kruzlovu). Uz len overit, ako sa na nu dostat z tej kruzlovskej doliny. Je to na nu dost strme... Raz, ked budu dobre podmienky celu luku obidem tam a spat a hadam nieco zistim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Miesto boja stanovene
Termin stanoveny !!!
http://www.okolodomase.sk/
Dufam ze ta nepotvrdena rezervacia chaty je prave ta tvoja.
to myslis ten velky zadok.
Na nedelu by som radsej isiel to co navrhuje Michaelo. Hrad Makovica je atraktívnejšia trasa .
Ta chata hej je nasa v tom termine, pre istotu som si to overil vo Vranove, ci je to moja rezeravcia, lebo som to objednaval v lete po akcii, teda daaavno.
kto je organizátorom?
v koľko hodín ste vo Regetowie?
Zavisi to od toho, kto ako rychlo pojde a aky bude sneh...
Ale bol mensi ako tento na obrazku a mierumilovnejsi.
Janko: ja mam chut, ako by to bolo 20 km od Biecz..
U Vas tmave
http://www.youtube.com/watch?v=vtopljs5FQw
youtube.com/watch?v=cBLqeIUd8oE&t=
úspešné stretnutie s Yeti
Ja len trasu