posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
vsak aj ja hovorim ze tato trat ponuka to najlepsie, celu dokopy som ju nesiel, ale vacsinu ano, ked nie na biku, tak peso /osecny/ a myslim ze je super, napriklad vyslap na vrchhoru - jedna basen a zjazd spod napatia do PE, a nasledne aj okolo horneho a dolneho pomniku, nie je o com...
tak pridte a uvidite vsetci co si tu pestujeme
/ajked na sobotu hlasia nejake burky, alebo co, to bude urcite z tepla, tak uvidime
spomalovat asi nebudem, budem tam mat kontrolu, vlastne ja nebudem ani usmernovat, ja skor s CB-ckom zabezpecenie, ale s tou vrchhorou to este nie je na 100%, ked budem vediet, ozvem sa....
akoze velmi rad by som tam vsetkych videl pokope a trocha spoznal, ked skonci maraton, ja idem na biku dole z vrchhory, v PE som sa par minut, tak by ste mohli pobudnut pri gulasi dlhsie, co vy nato?
2. a keby som mal na mysli take blizsie zoznamenie, tak napisem nech chlapci dovezu aj svoje panicky a partnerky
2. a keby som mal na mysli take blizsie zoznamenie, tak napisem nech chlapci dovezu aj svoje panicky a partnerky
ok, nieco mozme vymysliet, partnerku ale asi neprinesiem
jj, ako som sa nato pozeral tak to vymysleli aby na polmaratone aj maratone prichadzali pretekari priblizne v tom istom case, len aby to nebola velka zabijacka na cielovej paske, ako napr. v košiciach.
btw.: možme si dat preteky : kto dojde z fora prvy do ciela
nepochopil som?
hmm , neviem neviem. zatial som bol tento rok len na 2.(pravenec a vlkanova) vynechal som napr topolcanky. a planujem ich este zopar vynechat, ale cyklomaratonsku mtb seriu by som rad "navstivil" skoro celu
mas pocit ze by z mojho prejavu srsal daaky optimizmus? tento rok som zatial nebol spokojny ani s jednym pretekom(nemam na mysli organizatorov) . Preco ta to preslo?
btw.: ides do partizanskeho?
k 2. casti: vyplyva z prvej casti
neboj matt, predame aj to co nebude tvoje a scapeme... heh
ja ked poobede pridem dole, tak ma cakajte...