Nemal ste teraz niekto pri platbe paypalom na b-d problemy? Mam uzastnu pentabanku, kde mam na ucte blokaciu penazi na platbu pre b-d (v operaciach na karte sa paypal uz 3x snazil peniaze stiahnut) a na paypale ma platba status pending. Na PB infolinke sa len vyhovarali, ze platbu musia autorizovat z b-d.
To sa mi prave nezda kedze na paypal ma presmerovali rovno pri objednavke (29.12.), z karty sa snazil paypal dostat prachy tiez uz 29.12, v sobotu mi poslali info o odoslani balika a az dneska toto:
"Unfortunately, we need to inform you that we could not charge your PayPal account.
Possible reasons for this could be one of the following:
- your daily account limit is below your order-volume
- your daily PayPal limit is below your order-volume
- your account is not fully covered"
Pricom peniaze su na ucte ale bloknute a limity mam viac ako dvojnasobne. Zajtra skusim este osobne pobocku ale vacsinou tam ani netusia co je paypal, tak sa asi zas budem skusat, kto sedi na infolinke.
Ja mám tiež peniaze bloknuté ale ešte žiadne info že by to poslali.V štvrtok napísali že to pošlú začiatkom týždna a stále nič,bol by som rád keby rám už mám v štvrtok doma...
A platil som to klasicky kartou.
Takže v utorok poslali a d nebude to tu asi ani zajtra...
Vsetci tu nadavame za rozne malichernosti na slovenske a ceske shopy a aj ja mam z B-D tiez uz vyse tyzdna bloknote peniaze za tovar ktory stale neodoslali. Pritom pri objednavani vsetko bolo skladom v dostatocnom mnozstve. Mail im uz ani nepisem, vzdy mi odpisu tak po dvoch-troch dnoch.
nie, vobec nie vsetci
to mate tak, ked cakate s objednavkami kym sa otepli, asi bola kratka zima...
asi bude momentalne naval v kazdom bikeshope, ved skuste ist do nejakeho kamenneho
Áno je to tak viď obrázok hore vďaka tomu mám blokované financie a celkom ma to štve ale moja chyba ...čo už za sprostosť sa platí neviete ako dlho trvá kým mi odblokujú peniaze keď je objednávka v statuse "canceled" ? Mám pocit že banka to už zaúčtovala a tak to bude trvať dlhšie
lenže tých 500 € je withdrawal limit, čiže koľko si môžeš previezť za paypalu na svoj účet...teda aspoň tak to chápem ja, pretože 500 € je smiešna suma a pochybujem, že by to ostalo bez odozvy...to by sa ti oplatilo platiť rovno kartou...
Hej hento som si aj ja čítal a vidíš nepomohlo B-D nedokázalo tie peniaze sosnúť (no na karte boli rezervované) aj mi kvoli tomu volali ... na karte som mal limity niekolkonásobne vyššie. A nebudem kvoli jednej transakcii dávať ten vyšší účet. Potom som to zaplatil kartou ako píšeš
jasne, že som skúšal... z karty na 100% nie tie som zvyšoval na niekoľko násobne vyššiu sumu. Potom som spravil podľa inštrukcii predajcu ďalšiu objednávku (kupóny) na zaplatenie predošlej a situácia sa opakovala ale za tú druhú mi peniaze odblokovalo okamžite. a následne som to cvaknul skrz kartu priamo. Akúrát vznikol problém, že tá prvá objednávka mala v paypale stále status "pending" tak som to začal riešiť. A dopracoval som sa k statusu "cancelled" zo strany predajcu no peniaze sú stále vinkulované
chceš to vidieť? podla mna je to pre ten prvý typ účtov, tie vyššie už to môžu meniť no mne to nejde...
Nie som si isty ale ked som si nedavno zakladal ucet na paypal, mam ten obycajny, osobny tak tam bol tiez limit na 500 Eur (asi na jednu platbu), potom som si vsak ucet verifikoval a uz nemam limit na platby.
nie nie ani v tom to nebude tiež mám účet verifikovaný ( Your member status is: Verified ) prosto tam je limit 500eur a táto hodnota sa dá zmeniť cez help center ale na to im už kašlem keď už mi to nie je treba.
Len stále neviem kedy mi odblokujú moje peniaze A čo znamená pri tej rezervovanej sume v IB : dátum ukončenia transakcie 19.04.2013... čo sa vtedy stane? zrušia transakciu alebo ju trvalo zaúčtujú ako odchádzajúcu platbu? na to som sa spýtal už aj banky som zvedavý na odpoveď
to je divne, mam zakladny paypal ucet s verifikovanou visa electron a v pohode som zaplatil bike za viac ako 500€, jedine v banke som si nechal zvysit denny limit
a nikde na paypale si neviem najst ci mam nejaky limit
Takže pohoda dátum ukončenia transakcie je dátum ktorým pokiaľ si predajca čiastku nepripíše na účet mi bude vrátená do disponibilného zostatku
No s tým limitom je to fakt divné. Ale je tam a meniť to už nejdem. Z nakupovania drahších vecí zo zahraničia som už vyliečený
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Unfortunately, we need to inform you that we could not charge your PayPal account.
Possible reasons for this could be one of the following:
- your daily account limit is below your order-volume
- your daily PayPal limit is below your order-volume
- your account is not fully covered"
Pricom peniaze su na ucte ale bloknute a limity mam viac ako dvojnasobne. Zajtra skusim este osobne pobocku ale vacsinou tam ani netusia co je paypal, tak sa asi zas budem skusat, kto sedi na infolinke.
A platil som to klasicky kartou.
Takže v utorok poslali a d nebude to tu asi ani zajtra...
to mate tak, ked cakate s objednavkami kym sa otepli, asi bola kratka zima...
asi bude momentalne naval v kazdom bikeshope, ved skuste ist do nejakeho kamenneho
no paypal určite nemá denný limit 500 €...to má akurát tak tvoja karta...
Nuž sa mi to vďaka paypalu a jeho daily limits celkom zamotalo. A to že tam ten denný limit je skutočnosť ktorá sa v diskusiách celkom dosť rieši
Nie som si isty ale ked som si nedavno zakladal ucet na paypal, mam ten obycajny, osobny tak tam bol tiez limit na 500 Eur (asi na jednu platbu), potom som si vsak ucet verifikoval a uz nemam limit na platby.
Len stále neviem kedy mi odblokujú moje peniaze
a nikde na paypale si neviem najst ci mam nejaky limit
No s tým limitom je to fakt divné. Ale je tam a meniť to už nejdem. Z nakupovania drahších vecí zo zahraničia som už vyliečený