A ja ti pridam TOTO TU!
A pre Kola - mam dalsi prejazd ciganskou osadou. Tentoraz Drienovec. Vystupna sprava: Obyvatelstvo pocetne, ale mierumilovne. Ale ked pojdeme cez Kopras tak to uz vraj bude ina kava.
...Hary by to mozno skusil, ale my sme to vyhodnotili inak...
Vcerajsia CSKA uz v pocte 10 - Tehelna, Vyhliadka, Ceresna, MP, nad Mokroluh....a pri hladani starej Vladovej cesticky sme zisli na krizovatku na MP...
...a este sa nam podarilo vycistit chodnik na Ceresnu od spadnuteho stromu a nahadzanych konarov (evidentne schvalne)...
Ale ved to je Kukov revir, tak kto tam robi take schvalnosti? Sem-tam sa na nom sice vyskytnu zakomplexovani "kupelni hostia" ale aj taki musia na svete byt. To aby sme vedeli ocenit tych normalnych. Mimochodom vzdy pred majovym vystupom na Maguru ktosi (Lesy SR ci niekto iny?) presiel na traktoriku s motorovou pilou celu trasu z Magury az dole do BK a vycistil ju. Mozno sa tak stane aj tento rok.
BTV: a kam mala viest ta stara Vladova cesticka?
Neni Mišo neni,lebo to je kolegov, moj je od hrebena smerom na Bardejov a Mnichovsky potok. Ale bol som tam nedavno 4 dni v kupelskych lesoch preznacovat kalamitu, lebo kolega je dlhodobo marod. Tie biele bodky na tej fotke ako vsetci postavaju a jeden robi pri tej zlomenej jedli su moje. No a k tomu cisteniu chodnikov pred Magurov tak to neviem kto to bol. V podstate ako ide chodnik z Ceresne na Maguru, tak maločo ide cez statne lesy, vacsinou cez mestske a urbarske. Od nas to nikto z roboty necistil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moja oblubena trasa z minuleho roka, este aj smer rovnaky.
Akurat netusim odkial je fotena predposledna fotka.
smer BJ - Kokošovce
PS : slanske vrchy sa pomaly ale isto topia !
Akurat netusim odkial je fotena predposledna fotka.
Ten medveď je dole,na pravej strane mosta.
A ja ti pridam TOTO TU!
A pre Kola - mam dalsi prejazd ciganskou osadou. Tentoraz Drienovec. Vystupna sprava: Obyvatelstvo pocetne, ale mierumilovne.
Vcerajsia CSKA uz v pocte 10 - Tehelna, Vyhliadka, Ceresna, MP, nad Mokroluh....a pri hladani starej Vladovej cesticky sme zisli na krizovatku na MP...
...a este sa nam podarilo vycistit chodnik na Ceresnu od spadnuteho stromu a nahadzanych konarov (evidentne schvalne)...
BTV: a kam mala viest ta stara Vladova cesticka?
...
...to len tak vyzera, pilka bola iba jedna....
Som rád,že žije,keď je to on.Ešte,keď bol sneh,prespal pri mojej dodavke.Ráno som ho sfotil.
Neni Mišo neni,lebo to je kolegov, moj je od hrebena smerom na Bardejov a Mnichovsky potok. Ale bol som tam nedavno 4 dni v kupelskych lesoch preznacovat kalamitu, lebo kolega je dlhodobo marod. Tie biele bodky na tej fotke ako vsetci postavaju a jeden robi pri tej zlomenej jedli su moje. No a k tomu cisteniu chodnikov pred Magurov tak to neviem kto to bol. V podstate ako ide chodnik z Ceresne na Maguru, tak maločo ide cez statne lesy, vacsinou cez mestske a urbarske. Od nas to nikto z roboty necistil.