Rád by som predstavil niektoré zásadné novinky pre budúcoročný Maratón Marikovskou dolinou 2013:
Oproti pôvodne plánovanému termínu koniec júna sme nútení zmeniť termín konania na 18.05.2013. Čo sa týka tratí pre budúci ročník tak takisto budú veľké zmeny. Najkratšia trať rodinný okruh sa predĺži na zhruba 10 km, druhá trať v poradí – 36km bude bez výraznejších zmien maximálne nájdeme nové trasy na obídenie prípadných rozbitých a zničených úsekov a samozrejme keďže presúvame miesto zázemia tak bude pozmenený štart a dojazd. Tretia trasa 56 km – na základe Vašich podnetov bude hlavne druhá polovica trate zjemnená čo sa týka celkového prevýšenia, odbudne jedno dlhé stúpanie, zároveň ale neprídete o žiadny singletrail, naopak máme už „psiu povinnosť“ vybudovať ďalší. Pribudne štvrtá kráľovská trať o dĺžke zhruba 80 km (dlhý okruh + najkrajšie časti krátkej trati) a to z dôvodu organizácie MSR v MTB maratóne pre rok 2013.
Ďalšou výraznou novinkou je presunutie zázemia pretekov z lúk v Udiči do základnej školy v Dolnej Marikovej, zvýši sa tak komfort pre pretekárov hlavne pri horšom počasí.
Uvedené zmeny sme sa rozhodli podstúpiť hlavne na základe spätnej väzby od pretekárov, urobíme všetko preto, aby sme posunuli nastavenú latku podujatie ešte vyššie.
Podrobnosti spolu s mapami tratí budú zverejnené začiatkom budúceho roka na našej stránke http://www.fcteam.sk.
Na záver ešte posielam odkaz na spracované video z tohto roka, nech sa páči:
http://www.youtube.com/watch?v=j9-rugtlEbE&feature=plcp
FC Team
posledný komentár: 12. 7. 2017 o 20:28
posledný komentár: 24. 6. 2016 o 17:58
posledný komentár: 14. 3. 2016 o 10:03
posledný komentár: 24. 6. 2015 o 14:22
posledný komentár: 16. 9. 2011 o 16:27
Ked vies jazdit, zajazdis aj na tesco-plastoch. Ked nevies jazdit, nepomoze ani rumburakov plast
Ja idem tiez tuto kombinaciu plastov na 26´. Musel by byt predtym riadny lejak, aby si mal s tymi plastami problemy. Podklad je tam velmi podobny ako na singlacoch typu Cerova a pod. v Malych Karpatoch.
urcite ano
Nebuď pesimista
pod dlhu ako ja, tiez nemam najazdene. tento rok mam na MTB 0 km takze sa budem poriadne trapit
Gratulujem k rozhodnutiu . . .
Dva roky dozadu v Udiči
divotebe ide karta
To si dobre došiel,ja som si dal 5km beh do cieľa.
Šalter to nezvládol.
Šalter to nezvládol.
To sa mi tam minuly rok stalo
Hlavne treba dať užšie gumy, lepsie sa zarežu do podkladu a utiahnes aj ťažší prevod a ideš rýchlejsie. Nebude sa ti tak upchávať zadná vidla, a v predu tak isto. V blate je lepsie užší plášť a vzor ktorý nieje ostrý-hranatý. skorej nejaké polobluciky a ked hocky, tak redsie,aby blato vytlácalo. Na balonovh 2,0 a viac je to ako na klzisku, šmýka to a lepí, a zanáša rám a vidlicu blatom . na Znacke až tak nezáleží . záleží na technike jazdy a kondicke. Držím palce.