Skús niečo navrhnut...lebo slniečko už vyšlo-trebars kam-o akej-a kde...?
Ja pravdepodobne dnes idem na cestu/žiletkovat/lebo je skoro ako jar a nefúka vietor-výrážam z domu okolo 11:15 približne do tých 13:15 kto by mal záujem tak som na tak kuščičko zlahka pofidlikac z nožkama na slunečku
V nedelu super počasíčko aj pojazdeníčko vydalo to nejakých 60 km žiletkovych...
Na rusnakoch ešče šnih trime...
trasa-Stakčín,Ubča,Kalna roztoka,Klenova smer Ubla,Ladomírov,Kolonicky verch,Kolonica,Stakčín,Snina.
ach jaj s tou zimou...cez tyzden sme s Jakubom boli aj na cestacikoch(aj ked len kratucko) a boli sme aj blaticko pozret nad Pichnym a bolo krasne cez tyzden a teraz aha kukaj jake cudo
Vcera ma Jakub vytiahol ze ideme na posledny zimny snezny vyjazd..no ale som sa onadaval tak som sa nestrapil ani hore smerom na Umarteho jak vcera dole brehom v tom hlbokom snehu
takze uz aby bolo teplo a vytiahneme cestaciky a pojdeme sa tak pekne pomalicky povozit ne Ondro?
Všetkým bikerom a bikerkám prajem príjemne a pohodove Velkonočne sviatky
škoda že nám škaredé ,deprimujúce počasie nepraje-určite by sme dali nejaký Velkonočný pojazd.No zima nie a nie odíst...
Tak konečne sme povyliezali z teplých chyžiek do krásneho počasia..už sa teším na novúú sezónu
včera som zobrala chlapcov trochu ich prevetrať,tak nám obďaleč stojaci Miro Staško aspoň peknú fotku spravil
Takže pekný víkend za nami, po dlhej dobe super počasie. V Sobotu all-mountain na Mongossiku smer Umarte-Kolonicke observatorium-Ladomirov,Kalná roztoka(návšteva Cica) a cez Stakčín domov. Dalo to okolo 50km. V Nedeľu dh-čko s Kovim a Cicom na zjazdíku na Brehoch. A samozrejme kazdý večer
Co tu skapal pes? V sobotu som bol len tak sam večer na Podstávke a na Kotliku ale nezdržal som sa dlho kôly komárom je ich tam plno a Kotlík je tiež pekne plný.super hodinový pojazd v lese.
V sobotu boli aj členovia Snina-BikeServis v zlozeni Kaktus, Bača a ja na mini bikovačke cez Biele kamene, Hamru a zjazdik do Sniny na ...Viac to povinnosti nedovolia..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja pravdepodobne dnes idem na cestu/žiletkovat/lebo je skoro ako jar
Na rusnakoch ešče šnih trime...
trasa-Stakčín,Ubča,Kalna roztoka,Klenova smer Ubla,Ladomírov,Kolonicky verch,Kolonica,Stakčín,Snina.
A Vy ostatný ako ste výkendovali...?
Skôr dáka turistika by skôr prospela...kosa ale pekne
Vcera ma Jakub vytiahol ze ideme na posledny zimny snezny vyjazd..no ale som sa onadaval
takze uz aby bolo teplo a vytiahneme cestaciky a pojdeme sa tak pekne pomalicky povozit ne Ondro?
škoda že nám škaredé
včera som zobrala chlapcov trochu ich prevetrať,tak nám obďaleč stojaci Miro Staško aspoň peknú fotku spravil
...chcel som dat aj fotky ale prilis velky format a ja to nebudem zmensovat
nase vyjazdu su kratsie ale o to castejsie,snazime sa vyuzit kazdu moznu volnu chvilku
19.4 sme si dali vyjazdik na Pichonske a Pcolinske luky smerom od Lesneho..krasne pocasie aj ked dva naozaj prudke vyslapy..ale stalo to za to
hned 20.4 sme dali len nas oblubeny kratulinky vyjazdik na Biele kamene a zjazdik po lese domov..rychlovka len aby sa doma nesedelo...