Tešíme sa na Vašu účasť
CYKLOPOZITÍV TEAM
posledný komentár: 5. 5. 2017 o 21:48
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 22. 8. 2013 o 21:05
posledný komentár: 5. 5. 2017 o 21:48
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 22. 8. 2013 o 21:05
Za tebou prisli este traja pretekari vratane mna.
http://www.sportsofttiming.sk/sk/zavod/results/944?rid=1027&eventid=1
Les je zákerná sviňa, les ťa postupne dá dole, skôr či neskôr a ak s tým nepočítaš, tak si debil. Jednoducho les ťa rozoberie. Chápeš ma, ty bystruška!
EDIT: foto zo strednej a dlhej
Vďaka, potešilo...
Presne 1:00
Mne zblbol garmmin.
Mne zblbol garmmin.
sigma 2943m
Zhodnotenie - usporiadatelia , atmosféra , pár povzbudzujúcich okolo trate všetko na jednotku .
Počasie - aj to malo to svoje čaro
A komentár 10 ročného v cieli - najkrajší pocit vidieť svoje meno na svetelnej tabuli , takže najbližšie budeme opäť na 25 v Súľove .
PS : okolo trate bolo niekoľko fotografov , neviete poradiť nejaké fotogalérie , napríklad ten čo fotil už pri dojazde v Rajeckých na úzkom chodníku ?
Hladaj
Poďakovanie posielam smerom k organizátorom a org. tímu (a všetko pomocný personál). Nenapadá ma nič, na čo by sa dalo sťažovať. WAPky by sa teoreticky uživili viaceré, pre toľký počet účastníkov, ale nebolo to tragické. Škoda toho preznačenia, keby som ja zle odbočil a musel sa vraciať, pekne by som nadával. Nechápem koho to napadne, nechápem, prečo, ak to je nejaký majitel pozemku, nerieši problém s organizátorom, nechápem... Stávajú sa však horšie veci...
Každopádne, super akcia!!! O rok sa vidíme
Nie ,niekto preznačil trať a pretekári na predných miestach pobludili...tak sa dohodli na rovnakom čase.