Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
Výpredaj -5% Knog PWR CHARGER RIDER predné svetlo + powerbanka
54,99 €
-5%
MOC 66,63 €
-13% Black Diamond Distance 1500 nabíjateľná čelovka, 1 500 lm, octane
159,99 €
-13%
MOC 199 €
Akcia -10% Ledlenser HF8R Core nabíjateľná čelovka, 1600 lm, čierna
107 €
-10%
MOC 131 €
Akcia -10% Ledlenser MH5 nabíjateľná čelovka, 400 lm, čierna/sivá
53,99 €
-10%
MOC 64,99 €
Akcia -13% Black Diamond SPRINTER 500 nabíjateľná čelovka, 500 lm, ultra blue
69,99 €
-13%
MOC 80 €
Akcia -9% Ledlenser MH7 nabíjateľná čelovka, 600 lm, čierna/sivá
69,99 €
-9%
MOC 85,99 €
-25% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
135 €
-25%
MOC 179,95 €
idem to objednat zo svetelnej posty.
vcera som aj pozeral ich stranku, ale nenasiel som to.
(radsej zrobim z niekoho blbca teraz, ako potom po nakupe...)
ak ano, tak tych mam doma par ktore pouzivam na pohol XML T6
Aspon takto mi to prislo zabalene z Ciny.
Pouzivam na bike na zivenie mobilu s GPS pocas celeho dna
cervena izolacka sluzi na upevnenie clankov pri otrasoch, upevnene je to na uchyte starej blikacky, ktory tie otrasy inak celkom dobre tlmi. Zaroven to viem zdemontovat za sekundu ako blikacku a na bajku ostava len plastova objimka na rajdoch.
Vodotesna verzia zatial nie je
PS: realne maju tie cinske sunty za 5 eur tak 1800, ak nahodou nepouzili mrtvy clanok z notebookovej baterie. Viac od toho netreba ocakavat, nech aj pisu cokolvek.
Ak niekto natrafi na "dobijacku" v ktorej sa daju menit clanky on the go, budem rad ak sa podeli o info.
http://dx.com/p/2-x-18650-powered-backup-battery-case-w-1-led-usb-port-for-cell-phone-more-black-129749
Potom zreferuj. Je mi jasné že tie kapacity môžu byť nižšie, rovnako ako svietivosť čínskych svetiel nezodpovedá udávanej hodnote. Batéria tam je 18650 ale v obale bez popisu, takže neviem čo je zač, ale dala by sa vymeniť. Inak tiež uvažujem o nejakej kde by sa dali meniť články za jazdy.
preco vydrzi tak malo? to mas stale zapnuty displej? ja som dnes frcal na endomonde od cca 14:30 do 19:00 a telefon mi vybilo na 70%. a to som 20 minut surfoval na nete popri jedeniu gulasa na Inovci a sem tam kukal na locus, ci idem dobre.
xperia neo V
Chcem využívať tieto baterky s tou nabíjačkou ako záložný zdroj pre nabíjanie mobilu keď som na biku.
Preto vyberám s ochranou aby sa mi tie baterky moc nevybili. Alebo obsahuje tá nabíjačka niečo také, že by to nebolo potrebné na baterkách?
Prípadne poraďte nejaké iné baterky.
Ďakujem za rady, moc sa v tom nevyznám.
Hej.
Len si pozri pri akom napätí je tá ochrana na tej nabíjačke nastavená, mám taký pocit, že to bude výrazne nad minimom tých panasonic článkov a ostane teda nejaká nevyužitá kapacita. Ale to nie je nejaký veľký problém.