Gelnický výjazd... (Gelnických bikerov môžeme rozdeliť do dvoch skupín: tí, ktorí jazdia veeeeľmi rýchlo a tí, ktorí jazdia ešte rýchlejšie )
Ale dobre bolo, veľmi dobre. Určite tam radi znova zavítame.
Trasa pre účastníkov:
Včera som vás stihol zaregistrovať na asfalte v protismere medzi Prakovcami a Gelnicou, keď ste unikali pred búrkou a ja som sa vracal domov z veľkého spišského okruhu. V tej rýchlosti som poznal mojho spolubývajúceho zo spišských Campov- Jana a tiež Minikina.
Prave po tom vyjazde sa ktosi (tusim Vlado, on na vyjazde v Gelnici nebol) pytal, ci nahodou nebol aj jeho "spolubyvajuci" z cyklocampu, kedze sme sa motali v jeho reviri a este k tomu s Gelnicanmi a dalsimi bikermi z blizkeho okolia... A ja som mu nevedel dat odpoved, z mnozstva novych tvari mam vzdy chaos. A ty si sa ozval sam.
...Vacsina bardejovskych bikerov je na Domasi bez netu a tak to tu aj vyzera...
Kedze ja uz sedim u Findika a pijem konecne normalne , mozem zavesit jednu momentku...
...Zo vcerajsej a dnesnej trasy nemam nic, nestihal som...(Hlavne v piatok)...
A toto je bezny zjav, ked v celej doline nie je jedina krcma.
Domaci zufalo volaju po zmene.
Attachment:
P1200368.JPG
Attachment:
P1200269.JPG
Dobre mi bolo na Domasi s vami vsetkymi, co ste sa tam zucastnili. Dakujem za prijemne chvile. A keby mi nejaky odkundes nevychlonstal birell radler, ktory som si priniesol zo soboty z Okolo Domase, nechal si ho vychladit a tesil sa na neho po nedelnej jazde v umornej horucave po ktorej som musel soferovat, bolo by este lepsie. Nech mu padne na ... zaludok. Ako mne ta lepkava kofola, ktorej som uz mal dost a chcel som aspon nejaku zmenu.
Ani neviem, ci tu davat prejdene trasy, kedze niektore turisticke znacene useky su v tomto kraji v katastrofalnom stave a niekto by potom mohol nadavat, coze za trasy som sem dal. Mozno dam zajtra s nejakym upozornenim na useky.
A keby mi nejaky odkundes nevychlonstal birell radler, ktory som si priniesol zo soboty z Okolo Domase, nechal si ho vychladit a tesil sa na neho po nedelnej jazde v umornej horucave po ktorej som musel soferovat, bolo by este lepsie. Nech mu padne na ... zaludok. Ako mne ta lepkava kofola, ktorej som uz mal dost a chcel som aspon nejaku zmenu.
Vážne začínam uvažovať,či nie som ten ODKUNDES já . Keď som prišiel z manželkou na skutry,videl som na stole vonku 2 ks birell radler + 1ks coca cola a iné potraviny.Spýtal som sa Mareka, čo sú to za radlery.Povedal mi, že sú to zvýšne, aby som si kľudne dal.Tak som jeden otvoril a vypil som ho.Čert vedel,že to je tvoj.Prepáč.Keď to pomôže,máš u mňa radlera s ospravedlnením.
Hary, mal si zobrat radsej ten druhy birell, ten zamrznuty valcek ladu, co si ho niekto odlozil do mraznicky. Moj bol uschovany a ponechany v chladnicke dole aby sa neohrial. A pri odovzdavani chaty vsetko z chladnicky vybrali, Marek nevedel ze tento caka na mna... Mozno som mu to mal povedat.
Keby som nesoferoval, tak si dam a hotovo...
Len ja som po tom, co som na Čičave vypotil 2 litre potu a komare ( bolo ich tam jak hadov a ani repelenty nezaberali.) zo mna vysali liter krvi bol uz polomrtvy a pri zivote ma drzala myslienka na tu nealkoholicku stavu.
Budis ti odpustene pretoze si nevedel, co cinis.
Attachment:
P1200368.JPG
Dobre mi bolo na Domasi s vami vsetkymi, co ste sa tam zucastnili. Dakujem za prijemne chvile. A keby mi nejaky odkundes nevychlonstal birell radler, ktory som si priniesol zo soboty z Okolo Domase, nechal si ho vychladit a tesil sa na neho po nedelnej jazde v umornej horucave po ktorej som musel soferovat, bolo by este lepsie. Nech mu padne na ... zaludok. Ako mne ta lepkava kofola, ktorej som uz mal dost a chcel som aspon nejaku zmenu.
Ani neviem, ci tu davat prejdene trasy, kedze niektore turisticke znacene useky su v tomto kraji v katastrofalnom stave a niekto by potom mohol nadavat, coze za trasy som sem dal. Mozno dam zajtra s nejakym upozornenim na useky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Komu to nešlo otvoriť, takt to je preto- http://miroslavbabinsky.blog.sme.sk/c/322191/Ako-zabranit-presmerovaniu-*****saweb-na-Google-Plus.html
Ale dobre bolo, veľmi dobre. Určite tam radi znova zavítame.
Trasa pre účastníkov:
...remiza sice v nedohladne
...remiza sice v nedohladne
Dakujem
PAJDO, podla jkola som ta mal zobrat so sebou, vraj mas cestu rad... Nabuduce ta zavolam.
Trenuješ
Kedze ja uz sedim u Findika a pijem konecne normalne
...Zo vcerajsej a dnesnej trasy nemam nic, nestihal som...(Hlavne v piatok)...
Dobre mi bolo na Domasi s vami vsetkymi, co ste sa tam zucastnili. Dakujem za prijemne chvile. A keby mi nejaky odkundes nevychlonstal birell radler, ktory som si priniesol zo soboty z Okolo Domase, nechal si ho vychladit a tesil sa na neho po nedelnej jazde v umornej horucave po ktorej som musel soferovat, bolo by este lepsie.
Ani neviem, ci tu davat prejdene trasy, kedze niektore turisticke znacene useky su v tomto kraji v katastrofalnom stave a niekto by potom mohol nadavat, coze za trasy som sem dal. Mozno dam zajtra s nejakym upozornenim na
Daj piatkovu, s marcopolo-m daco kukneme
Vážne začínam uvažovať,či nie som ten ODKUNDES já . Keď som prišiel z manželkou na skutry,videl som na stole vonku 2 ks birell radler + 1ks coca cola a iné potraviny.Spýtal som sa Mareka, čo sú to za radlery.Povedal mi, že sú to zvýšne, aby som si kľudne dal.Tak som jeden otvoril a vypil som ho.Čert vedel,že to je tvoj.Prepáč.Keď to pomôže,máš u mňa radlera s ospravedlnením.
Keby som nesoferoval, tak si dam
Len ja som po tom, co som na Čičave vypotil 2 litre potu a komare (
Budis ti odpustene pretoze si nevedel, co cinis.
Dobre mi bolo na Domasi s vami vsetkymi, co ste sa tam zucastnili. Dakujem za prijemne chvile. A keby mi nejaky odkundes nevychlonstal birell radler, ktory som si priniesol zo soboty z Okolo Domase, nechal si ho vychladit a tesil sa na neho po nedelnej jazde v umornej horucave po ktorej som musel soferovat, bolo by este lepsie.
Ani neviem, ci tu davat prejdene trasy, kedze niektore turisticke znacene useky su v tomto kraji v katastrofalnom stave a niekto by potom mohol nadavat, coze za trasy som sem dal. Mozno dam zajtra s nejakym upozornenim na