ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
hentakym rychlikom hlavne ak idu v protismere teda urcite neuhybam...aby pochopil ze tam nieje sam...
pride mi uplne normalne ked obydvaja jazdci spomalia a kazdy sa trosku uhne ked sa obchadzaju...ale vazne nemusim takych co si myslia ze to je jednosmerka a ze oni idu prave tym spravnym smerom...
Ohladom obiehania - malokedy stretavam bikerov, v sobotu okolo siestej tam neni nikto len diviaky
vzdy je to tak ze tí čo idú dole sa majú uhnut pretoze to maju ovela lahsie, platí to pri autách aj na bicykloch
ps: dnes po zltej z BK smer Marianka zase 2-3 bajkeri v protismere a ani bohovi jazdit po pravej strane
ale na zvazniciach a sirsich zjazdoch sa ma uhybat ten co ide dole....ked sa nema kam uhnut moze zabrzdit...jeho to nc nestoji rozbehne sa mu to same...
za dalsie..vletiet v rychlosti do roz*****j stopy sa v pohode da...lebo pri tej rychlosti po tom len preletis....
ale kebyze sa uhyba ten co slape do kopca tak v tej rozdrbanej stope by asi musel zastat ....