Take bych potreboval posehnat naboje, stred, rafky, vyplet, halvovy slozeni, zkratka vse, co dostalo zabrat a zaslouzilo by si vymenu. Poradte prosim, kde tyto ceske ocelove vyrobky najdu
posledný komentár: 18. 6. 2010 o 18:32
posledný komentár: 31. 3. 2007 o 21:29
Je ve stavu, kdy jsem ho oholil o odrazky, blatniky, kryt nad retezem a pootocil riditka do uhlu a la mazak
načo?.......do šrotu...!!!
šak take sa po dedinách predávaju za 150sk
Jsem to byl včera trochu projet, jen pár kiláčků. Sedlovku (30cm) jsem dal tak tři čísla nad rysku, která je mimochodem asitak deset čísel odspodu, no prostě ta sedlovka, co byla na všech uplně stejná. No a dneska jsem koukal, že se mi ji podařilo ohnout, ne nijak drasticky, ale je na zdárném počátku cesty k tomu tuzingově ohnutýmu vzhledu, který u ní bývalo často přivoláno používáním kola přerostlýma sídlištníma chuligánama v první polovině 90.let. Teď po letech, kdy mám 184 cm a chci se na tom jen občas projet a nešlapat jako nejhardcorovější freestajlista, ale jako člověk na kole, jsem dospěl k názoru, že něco kolem půl metru, abych měl nějakou rezervu v rámu, by bylo ideální. Ale s tím zřejmě budu muset oslovit někoho, kdo má přístup k soustruhu a frézce. Koukal jsem po nejlevnější 400mm sedlovce od Kalloye, ale ta má zámek, takže bych nezachoval původní hrubě pohodlné plastové sedlo
pro ...
To trojkolečko jsi jak řešil, přepletl jsi celou nábu z Esky či jinak ?
http://62.168.62.45/cze/katalog/detail.php?id=13888
pujdu se tam do konce tydne optat, urcite bych neco vhodnyho sehnal nekde ve sberne surovin, ale nevim, zda mam dost sil a casu je obihat ... btw maji je tam i z oceli, s hmotnosti 3 kila na metr, u hliniku nepisou
matko
koukam na tvuj podpis a docela by me zajimalo, v cem u stredu shledavas nevyhodu ctyrhranu oproti tisicihranu? kdyz pominu, ze tisicihran je marketingovym tahem, ktery nuti lidi, aby si kupovali nove drahe naradi
no moj BMX by som nedal nikomu a nie ho este davat do srotu. pekne je stale zakonzervovany na povale. keby bol BMX vas prvy poriadny bike, inak by ste hovorili.
iceman ... je hrozna skoda davat do srotu neco, co neni uplne zrezle a nekdo to ma rad, to plati treba i pro nektera auta typu zachovala skodovka, ale dnesni doba a hospodarstvi smeruje ekonomiku a zivotni styl lidi silne spotrebnim smerem, je potreba na trhu protocit co nejvic penez, takze nejlepsi by bylo, kdyby se vsechno kupovalo kazde dva roky nove ... televize, lednice, pracky, mycky, kola, auta, mobily....