Zdravím, mám v pláne si kúpiť cyklistickú prilbu. Rozpočet cca 50-60€, aká značka (prípadne presný typ) je v tejto cenovej kategórii najlepšia ? Ďakujem za rady.
No ja si myslím, že dôležitejšie je ako prilba sedí , a nie ktorá vyzerá na makovici lepšie.(Tým ale nechcem povedať že by som si kúpil prilbu ktorá sa mi nepáči)
Tak nemám možnosť vyskúšať ani jednu keďže v obchodoch čo som bol pozerať nemali takmer žiadnu poriadnu. Kupujem teda len cez net a obidve sú M (veľkosť).
Velkost "M" znamena u kazdeno vyrobcu a aj modelu nieco ine, ani obvod v cm ti nezaruci, ze to bude sediet. Mne a nie len mne napr. z 20 modelov sedia tri helmy. Inak my mame na obchode cca 150 prilieb ale tovar len pride, zaciatok marca je skoro na helmy tak pripadne pockaj trosku a vyskusaj si ju najprv a potom kup aj ked na nete. Bezpecnost je na prvom mieste.
už to je jedno, objednal som tú Giro, tak uvidím...
To si spravil dost chybu, prilba je vec ktora sa na 99% neda kupit dobre cez net. Mne napriklad niketore znacky absoutne nesedia na hlave, aj ked velkost je spravna.
ja teraz rozmýšľam nad Specialized Vice, vzadu je stiahnutá dosť dole, takže chráni hlavu aj zo zadu, ale oproti iným modelom je o dosť vačšia, Specialized Tactic L mi bola dobrá, ale Vice L už bola dosť veľká
Sedí vám prilba (cestná) tak ako chlapíkovi na obrázku http://sportize.me/blog-deporte-fitness/wp-content/uploads/2011/07/CA011.jpg al. http://www.nogiro.com.br/wp-content/uploads/2012/07/IMG_9197.jpg (alebo mu je malá?). Dnes som si kúpil novú cestnú S-Works Echelon 2014, prilba nádherná, upínacie systémy skvelé. Musel som nahradiť starú, lebo tá mi strašne trčala vzadu. V obchode som si novú skúsil, sadla mi, myslel som si, že ako je to super, prídem domov, dám si ju, porovnám so starou a pozerám, že mi zase trčí (strašne ma to štve ). Otázka znie: obvod hlavy mám 58 cm, tú čo som kúpil je na obvod 58- 64 cm, mám ju vymeniť za prilbu na obvod 54-58 cm? Alebo sa mám zmieriť s tým, že bude trčať?
Ahojte, hladam prilbu na AM/EN. Mam obvod hlavy 54,5 ale celkovo mi sedia velktosti S, max S/M (podla vyrobcu). Hladam prilbu kt nie je designovana velmi do sirky ako napr Specialized Tactic, kedze mam dost uzku hlavu. Zatial som pozeral:
Specialized Vice (S)
Fox Flux (S/M)
Giro Hex (S)
661 Recon (S/M)
POC Trabec
Zaujima ma vas nazor, priadne tipy na dlasie zaujimave modely.
Zober tú ktorá ti najlepšie sadne, všetky čo si napísal nepoznám a hladať sa mi to nechce, ale vždy sa mi páčila Giro Hex, alebo aj niečo z tých čo som dal linky na predošlej strane
Vice sa mi zdala byť v L-ku obrovská... Sadla na hlavu dobre, ale materiál a jeho umiestnenie spôsobovali že to vyzeralo ozaj divne v porovnaní s inými helmami
Najlepšie bude ak pobeháš nejaké predajne a vyskúšaš, plus odvážiš Mal som pred terajšou o nejakých 90g ťažšiu a je to veľký rozdiel pri častom nosení.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To si spravil dost chybu, prilba je vec ktora sa na 99% neda kupit dobre cez net. Mne napriklad niketore znacky absoutne nesedia na hlave, aj ked velkost je spravna.
komu neni rady,...
Prišla, prišla. Sedí ako má našťastie.
Ak na nej nechceš moc šetriť tak napr.
http://velosprint.sk/shop/c.446_463_464/prilba-bell-sequence-matte-olive-grey-neon-green-wallpapers-12.p.28267
http://velosprint.sk/shop/c.446_447_451/prilba-giro-hex-blue-bright-yellow-12.p.28117
http://velosprint.sk/shop/c.446_447_451/prilba-giro-xar-yellow-bright-green-12.p.28106
Specialized Vice (S)
Fox Flux (S/M)
Giro Hex (S)
661 Recon (S/M)
POC Trabec
Zaujima ma vas nazor, priadne tipy na dlasie zaujimave modely.
Vdaka
Najlepšie bude ak pobeháš nejaké predajne a vyskúšaš, plus odvážiš