Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
Výpredaj -5% Knog Blinder Road 600 nabíjateľné predné svetlo
70,99 €
-5%
MOC 74,99 €
Akcia -15% Lezyne E-BIKE CLASSIC HB STVZO E800 svetlo na elektrobicykel
94,99 €
-15%
MOC 140 €
Výpredaj -5% Knog PWR CHARGER RIDER predné svetlo + powerbanka
54,99 €
-5%
MOC 66,63 €
-13% Black Diamond Distance 1500 nabíjateľná čelovka, 1 500 lm, octane
159,99 €
-13%
MOC 199 €
Akcia -9% Ledlenser MH7 nabíjateľná čelovka, 600 lm, čierna/sivá
69,99 €
-9%
MOC 85,99 €
Akcia -10% Ledlenser MH5 nabíjateľná čelovka, 400 lm, čierna/sivá
53,99 €
-10%
MOC 64,99 €
Akcia -10% Ledlenser HF8R Core nabíjateľná čelovka, 1600 lm, čierna
107 €
-10%
MOC 131 €
-25% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
135 €
-25%
MOC 179,95 €
Na bajk zoomovacku urcite nie!
Zoomovacka svieti bud do dialky,a vtedy ti chyba svetlo do sirky,alebo do sirky,a vtedy ti chyba svetlo v strede,pred bajkom.Na jazdu nevhodne.
Na rajdy ako hlavne svetlo pouzi urcite svietidlo s reflektorom,idealne s texturovanym(orange peel,OP) ,ktore svieti sucasne aj do dialky aj na sirku.
Pokial pouzijes pri vybere toto zakladne kriterium,nespravis krok vedla.
...a je na tebe ci si vyberies formu rucneho svietidla s drziakom alebo bajkoveho svetla.
post691990.html#p691990
post692597.html#p692597
http://www.led-expert.cz/ledshop/eshop/13-1-LED-svitilny/34-2-Cyklisticke-svitilny/5/400-Cyklisticka-LED-svitilna-SolarStorm-X2-Cree-XML-U2
http://www.led-expert.cz/ledshop/eshop/13-1-LED-svitilny/34-2-Cyklisticke-svitilny/5/414-Cyklisticka-LED-svitilna-SolarStorm-X3-Cree-XML-U2
1. skusal niekto vyradit stroboskop? najskor to pojde iba upravou povodneho plosaku.
2. existuje svetlo, ktore ma nakombinovane svetla ako na aute? stretavacie+dialkove
2. Niečo také som videl, ale myslím, že ohlasy na to neboli veľmi dobré. Jednoduchšie riešenie môže byť namontovať 2 1-ledkové svetlá. Videl som aj kábel, ktorý sa rozdvojoval, takže by to možno šlo napájať aj z jedného batterypacku.
http://www.kaidomain.com/product/details.S020989
http://www.kaidomain.com/product/details.S020989
Proti oslepovaniu áut? Niektorý vodiči si nechajú diaľkové zapnuté naďalej aj keď ťa zbadali. A nepovedal by som že práve svetlá na bicykli sú silnejšie a viac oslepujúcejšie ako 2 svetlá na aute. Ináč, dnes som sa k tomu na YT náhodou dostal aj ja
Ešte taká otázka. Keď kupujete CREE svetlá z eBayu, tak ako to je s nabíjačkou? Skade je lepšie brať?
aku konkrentnu nabijacku chces?
Je to ale bez battery packu.
A vlastne moja otázka znie, skade je lepšie brať takýto set aby som nemusel riešiť adaptér alebo novú nabíjačku. Či len hľadať a hľadať pokiaľ nenarazím na správny set za dobrú cenu?
.Pytam sa kvoli tej ASTROVEJ 5 diodovej lampicke....Ze aka tam je vyhoda....Lebo predpokladam ked pisu ze 3000lm--akoze 5x600lm........to uz musi velmi pekne zrat baterky a zohrievat jak dvojplatnicka.
Auta ma neoslepuju dialkacmi odvtedy, co mam toto svetlo a obcas ho musim nadvihnut aby sa spametali. Zaroven sa im zdialky svetlom ukazem, ze aha, tu som a nasledne uz neoslepujem a svietim do zeme. A ten siltik si viem predstavit, ze pomaha, aby som nemusel svietit tak blizko pred seba.
----
Nabijacka je kazda jedna nekompatibilna s nasimi, ale ved za 60 centov mas v kazdom jednom shope redukciu. To hadam dokazes prezit, ze tam mas este medzikus.
----
Vyhoda 5 ledkovej je proste v tom, ze svieti 5x viac. Niekto chce proste svietit ako rumunsky kamion a nevadi mu polhodinova vydrz baterky, lebo na dlhsi vyjazd to ani nepotrebuje.
Je to ale bez battery packu.
Toto mam po najnovsom doma. 6x XML U2! a k tomu custom 18 600 mAh battery pack. Nemyslim, ze by existoval niekto, kto by tvrdil, ze ho to neoslepuje, aj ked to svetlo naklonim smerom viac do zeme