Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
-25% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
135 €
-25%
MOC 179,95 €
-25% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
135 €
-25%
MOC 179,95 €
Akcia -10% Ledlenser MH5 nabíjateľná čelovka, 400 lm, čierna/sivá
53,99 €
-10%
MOC 64,99 €
Je to ale na mňa hovadsky silné a keďže jazdím takmer len cestu tak asi aj zbytočné..
6 lediek si myslím, že je už fakt zbytočných, keby sú aspoň tie kužele iné..
Ak by niekto chcel to moje napíšte, dohodneme sa..
Základné mody sú tých 30 % 50% 100% potom je mod blikania na zvolenej intenzite z týchto troch..
A ešte je tam aj 10%, 20%, 30%, ... až 100% ...
Tým 10%tám som dosť vďačný bo to je ideál keď prechádzam cez mesto..
Aj ja mám toto svetlo
Základné mody sú tých 30 % 50% 100% potom je mod blikania na zvolenej intenzite z týchto troch..
A ešte je tam aj 10%, 20%, 30%, ... až 100% ...
Tým 10%tám som dosť vďačný bo to je ideál keď prechádzam cez mesto..
Ma, lenze mne sa uz nedaju regulovat... V momente ako pripojim battery pack, zacne svietit na random mode a na cudlik nereaguje. Takze zapnut ho na 100% mod chce trochu casu pri odpajani a zapajani...
Svetla nikdy nie je dosť
Ja to mam uchytene na predstavci obojstrannou paskou a po stranach stiahnute viazacimi paskami. Ked bude cas tak dam foto. Nevedel som kam to mam dat a ako uchytit tak som to urobil tak ako ma napadlo. Nevyzera to profi ale drzi to.
Svietim si dvoma svetlami. Jedno so zoomom mám na riadidlách a druhé s reflektorom na prilbe. Ako to svieti vidno na obrázkoch v tomto poste: post692597.html#p692597
P7 - dobry rozptyl, bez vyraznejsieho spotu vyborne svetlo, ale cenovou sa mi nepodarilo zohnat pod 30 USD
1xT6 - silne svetlo ale s vyraznym spotom, dobra vydrz dobra cena
2xT6 (vedla seba) - zatial najlepsie co som mal - malicka, lahucka, velmi dobry rozptyl, ovalny tvar osvetlenej plochy takze menej oslepuje, dobra vydrz, dobre odstupnovanie modov (fandy fire)
3xT6 - to je asi maximum co sa tyka svietivosti - ale uz kratka vydrz a dost sa zahrieva
4xT6 - nevidim (len pocitovo - bez merania) nejaky vyraznejsi rozdiel v svietivosti oproti 3T6, vacsia lampa, tazsia - ta svietivosti je uz zrejme obmedzena tym co je schopny standardny battery pack dodavat (vykonovo)
takze podla mna max. 2xT6
Este jedno pozorovanie, aj ked su zjavne vyhody vozenia lampy na hlave, zda sa mi ze pri montazi svetla na riaditkach je viditelnost terennych nerovnosti VYRAZNE lepsia nez pri svieteni z hlavy - podla mna preto ze ked je os pohladu a os osvetlenia pod istym uhlom tak sa zvyraznuju tiene terennych nerovnosti a ked si svietis z hlavy (teda maly uhol medzi osou osvetlenia a osou pohladu) tak tie tiene su schovane a vysledok je "plochy".
takze podla mojich skusenosti najoptimalnejsie - na riaditka nejake svetlo s rozptylom bez spotu a na hlavu nieco co svieti do dialky...inak suhlasim s nazorom "cim viac svetla tym lepsie" (hlavne pri rychlejsej jazde v lese - urcite nie na ceste/cyklochodniku/chodniku v meste). (VLASTNE TO PRESNE TAK NAPISAL AJ LACO)
Co sa tyka zoomovacieho svetla, nasiel som TOTO. Je to take svetlo, ako mas ty, laco, rozdiel je v tom, ze toto ma T6. Je v tych ledkach natolko velky rozdiel, ze sa oplati dat tych par € naviac?
http://www.bicykle.eu/eshop/doplnky-na-bicykel/svetla-na-bicykel/predne/svetlo-bls-71-strike-300-cierne.html
http://www.bicykle.eu/eshop/doplnky-na-bicykel/svetla-na-bicykel/predne/svetlo-force-pax-200.html
http://www.iled.sk/led-baterky/1102-fenix-bt10.html
Ak má niekto takéto svetlo, nech dá recenziu. Bude to dostatočné svetlo a hlavne na diaľku ? Výdrž batérie nie je prekážka. Dikes
Ježiš mária jozef. Je pravda, že do mesta ti žiadny obrovský výkon netreba, ale tieto predražené blbosti naozaj nekupuj.
Ak ti nevadí trochu počkať, zober niečo z číny, ako http://intl-outdoor.com/balder-hd1-hollowout-design-xml-u2-aa14500-flashlight-p-512.html , resp hocičo s XM-L (pri najhoršom XP-G alebo XP-E) LEDkou a predpokladám že najprijatelnejšie napájanie bude jedna AA batéria, 10x s tým presvietiš tie hypermarketové svetlá čo si linkoval (okrem toho Fenixa, ale načo svetlo do mesta za 80 eur?). Ak čakať nechceš zober niečo obdobné z českých/slovenských stránok no niekoľkokrát drahšie...