Ahoj tatranec, Horala som sa zúčastnil v r.2009. Ročne sa zúčastním na 5-10 cyklomaratónoch.V tatrách som bol na dovolenke (dodatkovej) ale jazdil som viacmenej asfalt.
Najprv som na výjazdoch fotil, neskôr som kúpil kamerku ...Snažím sa natočiť výjazdy a ukázať ich iným. Nie je to nič profi, ale o efekty mi neide. Som rád, že sa ti videjka páčia.
14.9. idem do Hrabušíc na DAVORINa, dúfam že sa mi podarí urobiť tiež nejaké videjko.
Pridaj sa.
Nazdar.
jaro, paráda..."prešiel" som si znovu s tebou trať...skús porovnať, ktorý maratón sa ti páčil viac a ktorý bol náročnejší na kondičku ( Oravský, Kráľovský, Davorin) tentoraz som ešte zaváhal, ale od budúceho roku mám už pevné predsavzatie zúčastniť sa aspoň na troch maratónoch...díky za odpoveď
Ďakujem za video,plietla som sa Vám občas pod kolesá,škoda môjho pádu pred rokom na Dreveníku,v zjazdoch som strašne pomalá,/no ako babička radšej prísť už domov celá/,ale inak bolo SUPER!!!Teším sa na budúci rok.
Vďaka,ja nie som ani tak stará ako "cyklisticky"praštená.Kiež by nás bolo viac,ale podľa registrácie na štarte sme boli nad 50 rokov asi 4-5 žien.Je to super.
Vedel by si dodat blizsiu lokalizaciu tych jaskyn a pristupovych ciest k nim? Dakujem.
Zo žel. zastávky Ružín po modrej značke (po asfaltke) cez most cez spodnú nádrž, stále po ceste ku závore (otvorená) až prídeš na ostrú ľavotočivú zákrutu. Zo zákruty môžeš pokračovať okolo potoka -alebo ďalej po ceste doľava, až prídeš na väčšie priestranstvo na pravej strane cesty z ktorého ide doprava do lesa stará zarastená lesná cesta. Keď po nej pôjdeš prídeš ku potoku okolo ktorého by si išiel zo zákruty. Tam vo svahu je Veľká Ružínska jaskyňa. Antonova jaskyňa je asi v polovičke chodníka okolo potoka v záreze do svahu ( zospodu ju nevidno). Nad ňou je ešte jeden útvar...dve diery do skaly(dnu som nebol). V medvedej som nebol. Trebalo by to tam viac preskúmať podľa mapy.Veľa šťastia pri objavovaní ti prajem. http://mapy.hiking.sk/?trasa=1Q6uK
Dakujem, to staci. Ruzinok Maly aj Velky som pojazdil, paci sa mi to tam (velky viac). A tie jaskyne budem mat len ako bonus pre spolujazdcov ked pojdeme okolo a zvysi cas zabehnut tam. Podla fotiek to vyzera pekne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najprv som na výjazdoch fotil, neskôr som kúpil kamerku ...Snažím sa natočiť výjazdy a ukázať ich iným. Nie je to nič profi, ale o efekty mi neide. Som rád, že sa ti videjka páčia.
14.9. idem do Hrabušíc na DAVORINa, dúfam že sa mi podarí urobiť tiež nejaké videjko.
Pridaj sa.
Nazdar.
http://ulozto.cz/xm4m4JKs/mtb-kralova-hola-23-7-2013-wmv
youtube.com/watch?v=z2VUWWLVOHg&t=0
youtube.com/watch?v=Z-BkwPKYL6A&t=0
Vedel by si dodat blizsiu lokalizaciu tych jaskyn a pristupovych ciest k nim? Dakujem.
Zo žel. zastávky Ružín po modrej značke (po asfaltke) cez most cez spodnú nádrž, stále po ceste ku závore (otvorená) až prídeš na ostrú ľavotočivú zákrutu. Zo zákruty môžeš pokračovať okolo potoka -alebo ďalej po ceste doľava, až prídeš na väčšie priestranstvo na pravej strane cesty z ktorého ide doprava do lesa stará zarastená lesná cesta. Keď po nej pôjdeš prídeš ku potoku okolo ktorého by si išiel zo zákruty. Tam vo svahu je Veľká Ružínska jaskyňa. Antonova jaskyňa je asi v polovičke chodníka okolo potoka v záreze do svahu ( zospodu ju nevidno). Nad ňou je ešte jeden útvar...dve diery do skaly(dnu som nebol). V medvedej som nebol. Trebalo by to tam viac preskúmať podľa mapy.Veľa šťastia pri objavovaní ti prajem.
http://mapy.hiking.sk/?trasa=1Q6uK
tu je gps zaznam z trasy, ktorou sme sli s Jarom k jaskyniam - urcite nie je uplne presny, ale na orientaciu posluzi
https://www.dropbox.com/s/zvr6pa8x0nkrbla/2013-09-06_ruzinske_jaskyne.gpx
youtube.com/watch?v=MhnuORVyqVo&t=0
https://www.facebook.com/photo.php?v=10200589368124194&set=vb.1459002889&type=2&theater
youtube.com/watch?v=UIvMJ10HiIM&t=0