"Dnes rano v zpravach citovali Novy cas. Vraj sa pripravuje novelizacia lesneho(?) zakona s eventualnou platnostou od 1.9. o zakaze jazdy bikom v lesoch mimo oznacenych cyklochodnikoch. Zneuziju leto, ked je kazdy na dovolenkach. Ak je to pravda mali by sme spustit peticiu. Bolo by fajn ak by tu niekto bol pravnikom a profesionalne to osetril."
Tak sa pytam co vy na to?
posledný komentár: 23. 5. 2025 o 8:07
Dokážme sebe a ľudom že nám to skutočne nie je jedno aže nie sme ľahostajný k tomúto problému, je to len na nás ako sa k tomu postavíme. Ďakujem všetkým ktorý poslali list.
uz ho mam vytlaceny, podpisany, zalepeny a po ceste na obed ho necham na poste. Staci ako obycajnu zasielku, ci lepsie doporucene? Banda debilna
oni skusaju, ako uz to byva - spanuju strunku, kolko vydrzi. ak nevyjadrime nesuhlas, pojdu dalej...
na druhu stranu, aj my cyklisti si vstupme do svedomia a prehodnotme spravanie. kolki si to rezu dole kopcom po uzkej cesticke a pripadni turisti musia odskakovat. nie kazdy sa chce bajkovat, pesia turistika ma svoje caro. neponukajme "ochrancom/dobrodincom" podklady pre ich tvrdenia a obhajobu (hoci plytku) takychto zakonov.
btw: zvlastne ze vo vsetkom opakujeme po amikoch, ale takyto debilny zakon (pokial viem) nemaju
Je to yatial jediny clovek ktory sa nas zastal pred bolsevikom.
jasne ze mozes napisat podla seba. len podla moznosti nie velmi vulgarne
Ja to pisem vlastnymi slovami... Ale inak je to skoro nadludska uloha vyhnut sa nadavkam
http://www.cemba.cz/clanek.shtml?x=480
zaslal som mail panovi prezidentovi SR,dufam,ze ovplyvni rozhodnutie tuto novelu vratit...myslim,ze by tak mal ucinit kazdy tu,je smutne,ze to za nas museli urobit Cesky kolegovia,ale za to im VELKY DIK
Aj ja som mu napísal