4000 za hliník a XT,a plus má iba performance radu tlmič? ďakujem pekne. Toľko za "značku" nedám....veď za takú cenu by sa dal zohnať fullcarbon na lepších komponentoch....
4000 za hliník a XT,a plus má iba performance radu tlmič? ďakujem pekne. Toľko za "značku" nedám....veď za takú cenu by sa dal zohnať fullcarbon na lepších komponentoch....
Pekný aj keď Trek sa mi aj tak páči viac. Ale ta cena je fakt mimo. Aj keď asi nikto to nekúpi za tú plnú cenu. Aj ja by som moj za 3000 nekúpil. Ale ten Stache je super presne moja farebná kombinácia ale pozeram tie zelené Turbíny neviem nikde nájsť tie by sa mi hodili . Aj ked RaceFace ich na stránke má.
jankosta dáš si 38/26 a nebudš mať problém ak nechceš stratiť žiadne spodné prevody a nevadí ti trochu diera vo vrchných na ceste tak aj 36/24 (mám ja)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trek Stache, jedno aky - idealne ale Stache 8
To su raceface atlas? Opravte ma ak sa mylim
Tento sa mi tiež páči, až na tu cenu
veru, trebárs niečo takéto...
no s pánom bohom
Skus tu. Maju tam aj kluky bez prevodnikov.
Ale vyskladat sa dajú aj 3 placky ale je to pekne cez 300€ neviem neviem. To je moc.