Tak zrejme nestihli refreshnut vsetky rady este. A mam pocit ze zrovna tento prepakovany jednocap so sedlovymi vzperami z jednej trubky predstavili len vlani. VPK zatial asi dostanu len one forty, one sisxty a freddy.
pre mna je zas divne, ze stale pouzivaju aj ten jednocap, kedze uz maju aj lepsie riesenie
Ak nemajú dopredané rámy alebo ak jednoducho nechcú robiť chaos a každý rok robiť dramatickú zmenu, tak je to logické riešenie A keby nahradia model čo bol na trhu jeden-dva roky, tak by prakticky priznali že našli lepšie riešenie (stále sa väčšina firiem tvári že každý ročník s nejakou zmenou je x-krát lepší a treba sa naň vrhnúť) - už existujúcim či už predaným alebo aj nepredaným rámom by to rozhodne uškodilo
čo sa týka uhla toho predstavca tak tiež sa mi to nelúbi, ale kamarát to tak má a vyzerá to nepríjemne ale ide sa na tom v pohode a po ceste mu to aj pomáha...
Pre mňa je dokonalé Enduro 2014 650B - Avid X0 Trail, SRAm XX1, Rock Shox Lyrik 160...čo viac si priať
Ale nepohrdol by som ani Caguou , SLashom či Stereom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mam RR/36/22 s prevodnikmi Middleburn a nemam dovod sa stazovat.
I keď možno potrénovať a skúsiť 28/40cinu a dvojplacka aj cenovo uz je pod 300. A 28ma no nic moc riesila by to kazeta 11-38 od KCNC ale ta cena
Ak nemajú dopredané rámy alebo ak jednoducho nechcú robiť chaos a každý rok robiť dramatickú zmenu, tak je to logické riešenie
A výšky jazdca
áno je to Simplon...
Ale nepohrdol by som ani Caguou , SLashom či Stereom