áno a čo napr Urge alebo One
lebo tldstojí 230 min.
alebo nejaké ešte som aj pozeral na http://www.chainreactioncycles.com/sk/en
sú tam dobré zlavy ale znacky ktore nepoznam napr. bluegrass, THE, ixs...
Vraj tie THE sú velmi dobré ... neviem no
THE su porovnatelne dobre ako TLD ale je problem ich na Svk kupit. Potom klasika Giro remedy (super pomer cena/kvalita), Bell drop (to iste), Fox je tiez fajn ale samotna prilba je dost uzka a vysoka takze, ak by si sa pre nu rozhodol tak si ju najskor vyskusaj. To inak plati aj pre ostatne...
No ja rozmýšlam hlavne nad urge alebo The point 5 len neviem aká je ... A fox rampage má vraj chránič na bradu blízko huby... a 661 ked tak tak evo.. A čo hovoríte na One industries???
ale one industries stojí 160 tak neviem ako kupil by som to ale či je dobrá... T2 tam nieje ale point5 hej... a 661 evo možno... urge je super aj t 2 ale tá tam nieje
Jazdim THE ONE uz asi 4 roky a musim povedat ze ta prilba je naozaj skvela. Ked som ju kupoval tak som chcel velmi TLD D2, ale skrz velky cenovy rozdiel som siahol po lacnejsej THE a fakt nelutujem. Prilby THE ONE odporucam kazdemu. Skoda ze sa uz prestali vyrabat, ale niekde sa zohnat este daju. Co sa tyka point 5 tak je to lacnejsia verzia ONE. Vnutro prilby neni az tak kvalitne spracovane ako na ONE a nakisto nietore kozene casti vystelky boli nahradene inymi materialmi. Kazdopadne si myslim ze vrchna skrupina bude rovnako kvalitna ako na ONE, takze smelo do nej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lebo tldstojí 230 min.
alebo nejaké ešte som aj pozeral na http://www.chainreactioncycles.com/sk/en
sú tam dobré zlavy ale znacky ktore nepoznam napr. bluegrass, THE, ixs...
Vraj tie THE sú velmi dobré ... neviem no
dobra prilba nema vydrzat vsetko. ma totiz prasknut, ked v nej zletis pri pade na hlavu