Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Sekal by som pokuty všetkým, ktorí medzi TT a BA jazdia neoprávnene v strednom jazdnom pruhu. Lezie mi to statočne na nervy. Ak som v pravom a mám pred sebou voľno, ostávam v ňom a pokračujem aj keď som rýchlejší než ten v strednom. Presne tak ako to píšu v článku.
A co situacia, ked su tie uzasne obmedzenia rychlosti na 80 v pravom pruhu pri odpocivadlach na useku medzi TT a BA. Vidim znacku, nechcem znizit svoju rychlost a zaradim sa do stredoveho pruhu aj bez umyslu predbiehania (nikto predomnou nie je), je toto porusovanie zakona? Ako by ste to odovodnili prislusnemu "organu"....?
Mnohokrat som si kladol rovnaku otazku na konrekretnu situaciu ako je v clanku (prebiehanie zprava). Mi to pride akoby si legislativa protirecila...Tiez sam neviem akoby som to argumentoval "organu" ak by ma pritom nachytali....
Pri tej 80-tke v pravom pruhu musíš spomaliť, ak pred tebou nie je auto, ktoré by si mohol predbiehať. Blbosť ako hrom, ale nepomôžeš si, ak chceš ísť predpisovo.
čiže ideálne by bolo načasovať si to tak, aby som zrovna v tomto úseku mal pred sebou auto a potom kľudne okolo neho "prefrčal stovkou" v stredovom pruhu
Blade163 ty to nevysvetlis nijako, ale policajt ti to vysvetli jednoducho: Bezdovodva jazda na ceste s dvoma alebo viacerymi jazdnymi pruhmi vyznacenymi na vozovke v jednom smere jazdy mimo obce v inom nez pravom jazdnom pruhu, cize 60€.
Ja ked vidim pomalsie auto v strednom tak radsej prechadzam uplne vlavo, lebo raz sa mi stalo ze som nechal na tempomate 110, dodavka stale v strede si isla svojich povedzme 108. Ked som bol presne na jej urovni tak bez blinkra strhol do mojho pruhu v snahe vytlacit ma. Naschval, videl ma ze som vedla neho, naraz sme sa na seba pozreli a potom ma skoro ***** co urobil. Vtedy som mal chut mu urobit to iste, lenze asi by som horsie dopadol ja, ako on.
na sLOVEnsku nemaju ludia prave spatne zrkadlo, nerobte to ... tiez su velmi zavistlivi, vadi im, ze niekto moze byt rychlejsi, nerobte to
vyhnite sa im co najvacsim oblukom, tak ako to pisali v prvom clanku a ako to radili aj policajti
Len tak v skratke by som chcel upozorniť na serióznosť prestížneho bratislavského servisu autoelektro novosedlík, nedávno som si u nich dal natlakovať klímu (funkčnú ale slabo chladiacu klimatizáciu), a zavolali že klíma sa natlakovať nedá lebo je deravý chladič, zadretý kompresor atď, vyčíslená suma cca 1 000€, auto bolo okamžite zo servisu vyzdvihnuté a odovzdané do druhého servisu kde za 20€ klímu natlakovali a klíma beží doteraz bez jediného problému, zvláštne že ten deravý chladič sa zalepil a zadretý kompresor sa rozbehol.
Moja TOP záľuba - offroad motorky...na foto som ja na pretekoch v Malackách (bohužiaľ už vyše roka ma trápi zranené rameno a tak sa moto venujem už len rekreačne - o to viacej sa venujem biku )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mnohokrat som si kladol rovnaku otazku na konrekretnu situaciu ako je v clanku (prebiehanie zprava). Mi to pride akoby si legislativa protirecila...Tiez sam neviem akoby som to argumentoval "organu" ak by ma pritom nachytali....
vyhnite sa im co najvacsim oblukom, tak ako to pisali v prvom clanku a ako to radili aj policajti
skôr na vozenie
Ale vidieť také skvosty ako bugatti veyron na živo je fakt zážitok.