ja som okrem ineho dostal aj tuto djokovicovu knihu o bezlepkovej vyzive. vraj je to vhodne aj pre tych co to vyslovne nepotrebuju, najma pre sportovcov. ale tak, pokial nie som fakt prinuteny, tak by som tu dietu asi tazko dodrzoval vsakze
Co ta viedlo k vyberu prave tohto dresu? Vsak za tu cenu uz mozes mat windstopper matros (active shell, soft shell , pripadne next2skin zakladnu vrstvu)...
kedy vyhadzujete stromcek? ja som dnes videl pri kontajneroch skutocne nadhernu velku jedlicku, a to je len 3.1. nechapem toho cloveka, da za nu snad aj 50 eur a vyhodi ju za par dni? ved moze krasne vonat kludne aj do konca januara
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja to vidím na cca 10 papierikov. Ak uvážime, že medzi nimi asi budú aj nejaké priepustky na pivo....
No chúďa Katko, veľa tento rok nenabajkuje
Wladix, to je aký model? Power thermo? velkosť L? nebola by lepšia fotka ako ti to sedí? diky
Ja mam velkost S.
Co ta viedlo k vyberu prave tohto dresu? Vsak za tu cenu uz mozes mat windstopper matros (active shell, soft shell , pripadne next2skin zakladnu vrstvu)...
Ak si vyssi ako 185, tak L ko Ti bude ok, ja mam pri 185 cm v L-ku tento:
http://www.bike-discount.de/shop/k223/a105355/alp-x-2-0-thermo-jersey-black.html?mfid=454
je to podobny strih plus ma navyse este 3 vrecka (tie celkom vyuzivam). Ten dres je vyborny, ci ako vonkajsia vrstva, alebo pri vacsom chlade alebo vlhku ako druha vrstva pod gtx bundu.