Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
Výpredaj -5% Knog Blinder Road 600 nabíjateľné predné svetlo
70,99 €
-5%
MOC 74,99 €
-14% Lezyne SUPER DRIVE 1800+ SMART nabíjateľné predné svetlo, 1800 lm
109 €
-14%
MOC 149 €
Lezyne CLASSIC DRIVE XL 700+ nabijateľné predné svetlo, 700 lm
51,99 €
MOC 69,99 €
-25% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
135 €
-25%
MOC 179,95 €
Akcia -10% Ledlenser HF8R Core nabíjateľná čelovka, 1600 lm, čierna
107 €
-10%
MOC 131 €
Akcia -13% Black Diamond SPRINTER 500 nabíjateľná čelovka, 500 lm, ultra blue
69,99 €
-13%
MOC 80 €
Akcia -10% Ledlenser MH5 nabíjateľná čelovka, 400 lm, čierna/sivá
53,99 €
-10%
MOC 64,99 €
Tu sa mi to pozdava celkom.
Určite ti to tam vojde. Ja tam bežne bez problémov nosím ten väčší.
Náhradné battery packy so šróbovacím konektorom k tomu svetlu majú tu: http://www.lightmalls.com/new-4-18650-battery-set-for-bicycle-light-with-screw-thread
toto funguje vyborne, low uplne staci na cestu - dodane za necele 3 tyzdne
http://www.lightmalls.com/6-18650-battery-set-for-bicycle-lights-bike-light
naviac som zobral vacsiu bateriu - vydrzi 3 hodiny na low, mensia momentalne ako zaloha...
Odpoved na nizsie napisanu staxovu odpoved: Dakujem!
aké značkové svetlá poznáte? čo by ste odporúčali na rýchlejšiu jazdu lesom, samozrejme skôr nejakú značku, nie priamo čínu bez značky, som ochotný dať za jedno svetlo tak okolo stovky
ja som zatiaľ našiel len toto: http://www.fenixlight.com/ProductMore.aspx?id=16&tid=14&cid=3#
Tu sa mi to pozdava celkom.
Ahoj, dnes som objednal 2ks tohto: http://www.lightmalls.com/new-black-solarstorm-x2-with-2xcree-xm-l2-led-4-mode-bike-headlight-bicycle-light-set-4-18650-battery-pack-included
Je to to isté ako si postol ty, síce drahšie o pár centov, ale má novšiu LEDku, (XML2 vs. XML) a predpokladám, že aj teplejší odtieň. XML-U2 použitá pri lacnejšom svetle sa vyrába iba v cool white samizda, kdežto pri tej drahšej bude pravdepodobne LED XML2-T6 (pravdepodobne tam bude táto LED, viď komenty pod svetlom), a tá by mala byť neutral white, čo je o trošku teplejší odtieň.
Ja teraz plánujem kúpiť nejaké akumulátory a box ako postol laco k tomu svetlu.
Takže po dlllhom čase sa svetielko dostalo domov (asi po 2 mesiacoch od objednania), a môžem vrelo doporučiť. Dnes ráno som ho prvý krát vyskúšal na biku (síce len 3 km po ceste), no riaditeľ ktorý ma obiehal na aute si ma počkal na vrátnici aby sa opýtal čo to tam mám, že to svietilo lepšie ako motorka
Na prvý pohľad možno nevynikne sila ako u svetiel s reflektorom no svetelný kužeľ je pekne konzistentný a na pohľad príjemný. Použil som len low režim, mid a high na cestu nebolo potrebné.
Prikladám pár obrázkov a porovnanie s "klasickým" 1x XM-L magicshine-om. A majú ho v čiernej farbe no našiel som aj v modrej a červenej.
prišlo 30 decembra, dnes test max spokojnosť svieti to teda parádne, už len nech vydrží a nepo.... sa
Solarstorm X2: spracovanie vyborne, baterky v poriadku, svieti paradne. Pravda na plno sa dost hreje.
To druhe svetlo je spracovanim na trosku horsej urovni, ale stale v poho. Svieti OK aj ked slabsie ako X2. Batery pack je vsak zly. Nabija sa podozrivo rychlo, pri nabijani sa vyrazne viac zahrieva nabijacka ako pri druhom packu. Ihned po plnom nabiti na nej nameram len 8,24V (druhy pack ukaze v poho 8,39V - 8,40V). Relativne rychlo sa samovybija. Svetlo na tie baterky vydrzi svietit menej ako polovicu deklarovane casu ... nabijackou to nie je, mam dve a pri druhom battery packu obe funguju perfektne. Ach jo, proste moja smola zas.
Je to skrátka smola. Tiež mi raz došli dva také vadné battery packy, boli to dokonca 6x18650. Po pár mesiacoch odišli úplne a skončili v koši.