mám takú pripomienku, alebo skôr návrh k položkám "Podpora stránky" nie je to zlý nápad ale... neuvažovali ste ponúknuť niečo viac ako stránku bez reklamy a odznak ??? nejaké benefity, alebo iné výhody?
Miso895, rozmyslali a nieco chceme spustit od dalsej sezony. Ale ta podpora je preto podpora, lebo podporujete stranku, ktora funguje bez toho, aby ste za nu platili. A hlavne ak ludia blokuju reklamu, upieraju nam aj ten jediny prijem z reklamy, ktory tento web ma (okrem triciek teda momentalne).
prijem z reklamy zavisi od poctu klikov na nu, a dalej aj od poctu zobrazeni daneho webu - cim viac userov tym vacsi prijem, ci nie? nemal by zavisiet od poctu zobrazeni samotnej danej reklamy. preto by malo byt jedno, ci ma user adblock alebo nie.
ale ok, dal som si vynimku pre cely tvoj web, lebo vidim ze tu mas minimum reklamy. vo fore nemas ziadnu.
Nie. Reklamny prijem zavisi od poctu zobrazeni bannera (pri vacsine inzerentov) a od poctu kliknuti na banner. Ak sa pocet navstevnikov zdvojnasobi, ale vsetci novi pouzivaju AdBlock, tak to prijem rozhodne nezvysi. Budeme mat krajsie cisla, ale to je tak vsetko. Vsak sa vzi do role inzerenta - tebe by malo byt jedno aku ma navstevnost web, na ktorom inzerujes, lebo co teba zaujima je efekt z tvojej reklamy (ci uz zobrazenia, kliknutia alebo nakup u teba) a ked maju ludia AdBlock a reklamu nevidia, tak to ma efekt nulovy.
To by zdaleka nepokryvalo vypadok reklamneho prijmu, takze by sa nedala 'vypnut' reklama. Ak mas rozpocet €5 a chces nas podporit, odporucam objednat ponozky alebo nalepky.
jeden tip pre buduce rozsirenie ponuky - satka na sposob buffky. cierny alebo/a biely dizajn, tenka alebo/a zateplena. jedna velkost, univerzalny darcek pre kazdeho bez ohladu na druh bicykla
Inac, neuvazovali ste o platbe na dobierku, pri prevzati? Hoci je tam iste riziko neprebratia, ale myslim ze by sa nasli ludia ktori by to ocenili (napr. ja )
tadeas - uz sme to riesili po telefone, stalo sa to prvy raz a dohodli sme sa, ak sa ti to zajtra nepodari vytrackovat na despecingu, hned mi daj vediet a budem to riesit priamo s centralou DPD... Dik za pochopenie
mondzo, ja viem, preto to treba brať len ako pripomienku a návrh na zlepšenie služieb. Mne je jasné že obchod (eshop) nemôže ručiť za prevádzku kuriérskej služby.
Komunikácia s tebou je bez problémov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Velkost S - cca 66cm
Velkost M - cca 69cm
Velkost L - cca 73cm
Velkost XL - cca77cm
Co sa tyka triciek:
Velkost S - cca 68cm
Velkost M - cca 70cm
Velkost L - cca 73cm
Velkost XL - cca 75cm
ale ok, dal som si vynimku pre cely tvoj web, lebo vidim ze tu mas minimum reklamy. vo fore nemas ziadnu.
Komunikácia s tebou je bez problémov