mám zhruba taký rozpočet na kúpu cesťáku, najneskôr na jar, a čo som zatiaľ prečítal, tak uvažujem takto:
- rám karbón, je tuhší, ľahší, bude lepšie akcelerovať a moment sily sa nebude strácať, to je pre mňa dôležité, obľubujem kopce a zrýchlenie
- komponenty - v tej cenovej hladine je väčšinou 105-ka alebo ultegra, čítal som názory, že "bežný" smrteľník rozdiel vo funkčnosti nezbadá... je tak?
- plášte a ráfiky - skôr mi to smeruje k tomu, že dôležitejšie ako 105 či ultegra sú dobré, teda ľahké a tuhé kolesá, uvažujem správne?
máte tip na bike ktorý by spĺňal moje požiadavky? (ak uvažujem teda správne)... chcem nový bike, ale nemusí byť 2014, kľudne aj dopredaj
ďakujem za každý názor
posledný komentár: 26. 10. 2017 o 21:59
posledný komentár: 11. 8. 2016 o 22:26
Ano tak isto som reagoval aj ja keď som ho zbadal a aj prvýkrát keď ho tu uviedol mimo 11
Predpokladam že bude lahší ako kelyska.
Mišova Petrovičova (191cm) Strada s veľkými karbónovými kolesami (2kg Cosmicy) vážila tuším 8,1kg ak sa dobre pamätám.
S nejakými ľahšími kolesami, sadou Sram RED a hliníkovou sedlovkou+kokpitom PRO VIbe 7S by to malo byť okolo minimálnej povolenej hmotnosti podľa UCI.
Fofo má tusím veľkosť 53.
ale inak si myslím, že pokiaľ sa nebavíme o cesťáku čo má nad 10 kíl, je to dosť jedno. naplním si dve fľaše, a váži viac ako keď porovnám 105-ku a duraace. a ešte lepšie, zhodím z pneumatiky okolo brucha 5 kíl, a som niekde úúúplne inde
každopádne je ale lepšie mať ľahký bike a minimum tuku ako ťažší bike a minimum tuku
Strada je aktuálne in
ked sme pri cene 2000e, za to viem ponuknut aj karbonove Colnago AC-R so sadou Campagnolo Athena a kolesami Scirocco 35, pripadne karbonove BH Ultralight RC na sade Ultegra 6800, vratane kolies 6800. takze vobec netreba hladat "lacne" znacky a zatracovat tie "drahe", skor treba zhanat a pytat sa predajcov co dokazu vyskladat alebo ponuknut
Na druhú stranu, to Colnago patrí skôr do turistickej kategórie Road sport (ostrejšia je Road Performance a čisto pretekárska Road Racing), kdežto Strada je koncipovaná na preteky.
Ale trochu nerozumiem tomu čo si napísal, keď som len doplnil správu od iného uživateľa v znení:
"na stradách jazdí aj jeden cyklo team a nemyslím si že by jazdili na fušerinách"
týmto:
"A presne tak, jazdi na nich PSK Reprogas a problem zatial nebol".
...vidim ze na novu stranku a aj FB budem musiet nejako zvyraznit ze sa daju stavat komplet bicykle za zvyhodnene ceny podla priania zakaznika.
ps : k tomu Reprogas som to myslel tak, ze ramy sice mozu byt kvalitne, ale jazdci timu "Reprogas" im moc nedaju kedze su rovnaki turisti ako my vsetci ostatni na Slovensku
Čojaviem, ľudí, ktorí napr. jazdili v kontinentálnom tíme, majú medajle z republikových majstrákov, v repre rozbiehali saganovi vláčik a chodia na rôzne UCIčka, prípadne ako národné výbery s kontinentálnymi tímami by som turistami rozhodne nenazýval.
Na BH som nenarážal, skôr na to Colnago. Pri BH by som sa skôr bál vhodnosti na slovenské cesty, keďže hmotnosť 880g vyzerá super, ale niekde sa to prejaviť musí.
http://www.bhbikes.com/web/en/support/bh-lifetime-warranty.html
no skus dat kto slavny tu u nas jazdi na Strade a nie je +/- turista ako ostatni co jazdia napr Slovensky pohar. mozno to tak pre niekoho vyznieva, ale nechcem nikoho urazat ani nic podobne. len nemam rad ked sa nieco precenuje alebo zbytocne podcenuje
Fú, tak myslím, že napr. mladý pán Ažaltovič stojí za úvahu