DHL je nemecka posta. Na slovensku ti zasielku doruci Slovenska posta-EMS. DPD je kurierska sluzba preto je to drahsie. Vsetky zasielky som mal cez DHL a bez problemov.
to lakko: ja som bral cca 2 mesiace dozadu vidlicu a zvolil som DHL, tiež bez problémov, za 5 dní bola doma. Ja som len chcel, že či je rozdiel nejaký napr. v rýchlosti alebo v ničom inom
Objednal som si od nich bajk, uz ho mam doma, pekne zabaleny naolejovany len som nahodil par veci a mozem sa ist bajkovat, v krabici bola aj taka hrubsia knizka akoze servisna knizka a uprostred dvojstranka owner certifikat je ale nevyplneny, je to normalne?
Bajk je Cube, ked zajdem do cube predajne v KE tam mi to ani nahodou nevyplnia?
Este drobnost ked som skladal bajk a mal som ho hore nohami zo spodku vydlice lavej trubky som si vsimol ze trci taka plastova vecicka - ludska hlupost ale vytiahol som ju, poobzeral si ju a zasunul naspat, neviem co to je a ci to ma suvis ale ked zamknem vydlu tak mi este trocha pruzi, nema byt uplne tvrda? Vdaka vydla je rockshox xc32
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dal som ti to sem, môžeš si prečítať viac...
dakujem za presmerovanie .-)
Ja som teraz platil za vidlicu 5.95,- EUR. Ale dorucenie som mal cez DPD a nie DHL.
DHL alebo si priplatiť tých pár eur za DPD ?
thx
Bajk je Cube, ked zajdem do cube predajne v KE tam mi to ani nahodou nevyplnia?
Este drobnost ked som skladal bajk a mal som ho hore nohami zo spodku vydlice lavej trubky som si vsimol ze trci taka plastova vecicka - ludska hlupost ale vytiahol som ju, poobzeral si ju a zasunul naspat, neviem co to je a ci to ma suvis ale ked zamknem vydlu tak mi este trocha pruzi, nema byt uplne tvrda? Vdaka vydla je rockshox xc32