Ked zajdes do Cube predajni v KE tak ta pekne zvozia ze preco si nekupil ten bike nich , RS aj ked zamknes vzdy budu pruzit mozno tie top modely nie ale tieto lacnejsie a stredne modely urcite...Ved vypln si to sam, fakturu od biku mas, do knizky das vyrobne cislo a hotovo...
nezvozia lebo som tam bol a mali iba 17" ram a ziadny iny na sklade
dobre tak si to vyplnim sam, ja len ze to mohli oni kludne a dat tam peknu b-d.de peciatku nech to vyzera
a s tou vydlou si ma potesil (ze som to nepokazil)
ja som tiez nemal vyplnenu tu knizku, tak som tam odpisal kody z ramu keby nieco, ani top modely od RS nemaju uplny lockout, len pri vyssich modeloch sa to da nastavit, pruzit teda bude aj zamknuta, ale citelne menej
Zevraj preto, neviem ci mam pravdu iba z pocutia viem, ze volakedy mali tie RS plny lockout ale ked bola zamknuta a nahodou dostala velku ranu, tak ten lockout doslova vytrhlo...Mozno sa mylim ale tak som pocul....
je tam tak nastavený odskok vidlice žeby ako bolo vyššie písané neprerazilo vidlu (ochrana proti poškodeniu). vždy ti bude prúžiť ale pri locku to nebudeš ani cítiť
Zdravim. Konecne sa chystam objednat novy bike ale chcem si predtym ujasnit este par veci.
Ako je to pri platbe na ich ucet z VUBky, uctuju sa nejake poplatky za prevod do zahranicia? Da sa objednat tovar aj na dobierku? Vdaka za odpovede
ak mas platby v ramci balika, tak nebudu ziadne. ak nemas, zaplatis iba ako za domaci prevod. od 1.2.2014 su platby v Eurozone jednoduchsie a rychlejsie.
ak si precitas dodacie podmienky, dobierku do zahranicia nenajdes. plati sa vzdy vopred - na ucet, kartou alebo paypalom.
Zaregistrovali ste aj poniektori z vas, ze cely bike sa z bike-discount.de momentalne "neda" kupit na Slovensko - ako mi odpisali - kvoli restrikciam ich logistickeho partnera ?
Cuz!
Robil niekto objedavku par dni dozadu z tejto menovaj stranky ? Lebo ja v nedelu rano ano,plus som uz aj rovno zaplatil cez Paypal, zvolil som sluzbu DPD ale doteraz mi nedosiel mail, ze moja objednavka bola posielana ani pod akym cislom, tak ci nahodou ma niekto takuto skusenost ? Ci je to tym, ze to ide cez DPD, lebo ked som bral cez DHL tak som vedel do 2 hodin cca, ze pod akym cislom mi ide zasielka.
Podotykam, ze vsetok tovar bol dostupny skladom, ihned k odoslaniu a tiez ze som robil objedavku len ako "guest" bez registracie.
Vdaka.
Ja som objednaval cca. 10 dni dozadu a az po 8mych dnoch mi prisiel mail ze moja objednavka bude do 2 pracovnych dni vyexpedovana... aj som im pisal predtym, a dostal som odpoved ze predpokladana doba dorucenia je cca 14 dni, cize priblizne to sedi... tiez som platil cez PayPal a dufam ze tento tyzden mam uz bike konecne doma
bajk ti hned neodoslu, oni ho skladaju, pri skladani premazu, potom ho nastavuju, znova ho demontuju, zabalia a cakaju na kuriera
moj poslali na 3. den a tiez bol skladom a hned zaplateny
4: tomi1122, chezter - dakujem za odpovede, lenze pri bajkoch je to asi pravda inak, ja som bral cisto len komponenty takze s nimi by mal byt mensi problem si myslim , mne v podstate ide len o ten mail, ktory mi potvrdi ze zasielka aj s tovarom uz je na ceste pod takym a takym cislom
Pripojim aj ja moju skusenost s bike-discount: V pondelok vecer bicykel zaplateny (in stock), v stredu podvecer mi prislo oznamenie ze balik uz ma pridelene cislo od DHL ale od stvrtka sledujem zasielku a nic sa nedeje ... na emailovu komunikaciu su inak skupi, pisal som mal v utorok podvecer lebo som chcel este nieco pridat do balika ale ani neodpisali ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dobre tak si to vyplnim sam, ja len ze to mohli oni kludne a dat tam peknu b-d.de peciatku nech to vyzera
a s tou vydlou si ma potesil (ze som to nepokazil)
Ako je to pri platbe na ich ucet z VUBky, uctuju sa nejake poplatky za prevod do zahranicia? Da sa objednat tovar aj na dobierku? Vdaka za odpovede
ak si precitas dodacie podmienky, dobierku do zahranicia nenajdes. plati sa vzdy vopred - na ucet, kartou alebo paypalom.
Robil niekto objedavku par dni dozadu z tejto menovaj stranky ? Lebo ja v nedelu rano ano,plus som uz aj rovno zaplatil cez Paypal, zvolil som sluzbu DPD ale doteraz mi nedosiel mail, ze moja objednavka bola posielana ani pod akym cislom, tak ci nahodou ma niekto takuto skusenost ? Ci je to tym, ze to ide cez DPD, lebo ked som bral cez DHL tak som vedel do 2 hodin cca, ze pod akym cislom mi ide zasielka.
Podotykam, ze vsetok tovar bol dostupny skladom, ihned k odoslaniu a tiez ze som robil objedavku len ako "guest" bez registracie.
Vdaka.
moj poslali na 3. den a tiez bol skladom a hned zaplateny