Moja amaterska otazka:pri cestaku dlzka riaditok je 42-44 pripadne 46.Preco pri mtb riaditok to zacina az od 58 -....70.tu neplati sirka ramien alebo v com to je v ulozeni radenia pacok brzd atd len preto sirsie alebo som uplne vedla?
jazdim rekreacne na cestnom bicykli ale minuly rok som kupil MTB a poviem ti, ze prve dni som jazdil s horskym bikom ako napity a slapat zo sedla ani nehovorim to neslo sirka mi vobec nesedela a este ktomu moje MTB ma z tych sirsich...
predavac povedal ze pokial jazdim na cestnom bicykli tak si mam aj na MTB vymenit uzsie riaditka a asi tak aj spravim ked mam navyk z cestaku. vraj cim sirsie riaditka tym sa lepsie manevruje s bikom a v terene na MTB je to asi prospesne a logicke. na ceste sa toci jemnme, posedu viac vyhovuje uzsie a je mensi odpor vzduchu
Chlapi, stred - stred = 40 cm. Ak má cyklista šírku pliec 50 cm, nebude to moc moc úzke? ?
bude. na vsetky uchopy bude musiet pouzit o*****e ruky (tzn. v laktoch pokrcene von, klby sa mu iste nepodakuju), inak bude dychanie velmi stazene a skor ci neskor ich vymeni za najsirsie, ake sa robia a zozenie.
bude. na vsetky uchopy bude musiet pouzit o*****e ruky (tzn. v laktoch pokrcene von, klby sa mu iste nepodakuju), inak bude dychanie velmi stazene a skor ci neskor ich vymeni za najsirsie, ake sa robia a zozenie.
Armstrong bol tak nasypaný, že podľa tvojej teórie vôbec nemusel dýchať...
Sťažené dýchanie pri držaní riadidiel naúzko? Nedýcha sa vrchnou časťou hrudníka, takže držanie naúzko nemá s dýchaním skoro nič spoločné. V tiahlych kopcoch sa tiež občas držím naúzko, keď potrebujem meniť polohu rúk kvôli tŕpnutiu prstov. Spomenul som si na nemenovaného trénera, keď občas s chalanmi išiel na tréning so svojimi zverencami na bicykli a nie na motorke alebo starej škodovečke. Na zrýchľovačke sa chytil dolnej časti baranov a nemohol sa nadýchnuť. Potom s úsmevom povedal, že sa nemohol nadýchnuť, lebo mu zavadzal pupek.
neviem, ci musel alebo nemusel. neriesim. ma vsak o***** uchop. Ulrich ma lavu ruku omnoho viac pri tele.
ked clovek dycha spravne, hrudnik sa mu rozpina nielen dopredu, ale aj do stran. vtedy uzke barany vadia, pretoze ruky nie su otvorene pre volnejsi pohyb hrudnika ako pri sirsich baranoch. riesi to o***** uchop, na ktory je clovek casto podvedome nauceny a kedy sa vaha a sila prenasa hlavne na klby, ktore tym znacne trpia. kto ma problemy s laktami, to pozna. kto pouziva branicu, bocny pohyb si ani neuvedomi a vobec ho nemusi mat. to vsak nie je o spravnom dychani a ucinnost je nizsia. fyziologiu tazko oklamat.
Šírku baranov si treba vybrať podľa pocitu nie študovať ch......y, niekomu sú pri výške 187 a rovnakej šírke ramien dobré 42ky, niekomu 44ky. Ale je pravda, že pri širších baranoch sa lepšie dýcha, sám som to spozoroval, hlavne pri intenzívnej jazde do kopca.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A sirka 440mm ti nesedi? Dovod?
A sirka 440mm ti nesedi? Dovod?
Aká by mala byť správna šírka ramien pre každú šírku? Chcem ich vymeniť a pri vybere som narazil na na 42cm a 44cm.Moje maju 44cm.Nevadia su v pohode.
http://www.syntace.de/index.cfm?pid=3&pk=878
http://www.syntace.de/index.cfm?pid=3&pk=407
predavac povedal ze pokial jazdim na cestnom bicykli tak si mam aj na MTB vymenit uzsie riaditka a asi tak aj spravim ked mam navyk z cestaku. vraj cim sirsie riaditka tym sa lepsie manevruje s bikom a v terene na MTB je to asi prospesne a logicke. na ceste sa toci jemnme, posedu viac vyhovuje uzsie a je mensi odpor vzduchu
Armstrong bol tak nasypaný, že podľa tvojej teórie vôbec nemusel dýchať...
ked clovek dycha spravne, hrudnik sa mu rozpina nielen dopredu, ale aj do stran. vtedy uzke barany vadia, pretoze ruky nie su otvorene pre volnejsi pohyb hrudnika ako pri sirsich baranoch. riesi to o***** uchop, na ktory je clovek casto podvedome nauceny a kedy sa vaha a sila prenasa hlavne na klby, ktore tym znacne trpia. kto ma problemy s laktami, to pozna. kto pouziva branicu, bocny pohyb si ani neuvedomi a vobec ho nemusi mat. to vsak nie je o spravnom dychani a ucinnost je nizsia. fyziologiu tazko oklamat.
- na najuzsich resp. zrezanych rovnych najazdia rocne viac ako cestny profici a to su tam niektory riadne gorily
- na najuzsich resp. zrezanych rovnych najazdia rocne viac ako cestny profici a to su tam niektory riadne gorily