Hary, to jest bzdura! Neexistuje blbe pocasie. Dnes to pripominalo peknu neskorojesennu bikovacku.
A ked si uz zacal s tymi pesnickami, tu je jedna pre jkola.
...konečne príspevok hodný tohoto fóra...
Naozaj pekná účasť na začiatok sezóny, dúfam, že sa bude ešte zväčšovať... ...s tými receptami by som navrhoval napr. toto
Nejak velmi to prezivas. Keby to napisal Major tak to chapem, ale ty? Po bicyklovacke sa predsa treba dobre najest.
BTW: ten posledny spominany recept nebol s hubami, takze stranka je nevhodna...
BTW1: Vcera som presiel KEsingle. Su v luxusnom stave. Kedy uz konecne dame vyjazd do KE? Chcem aj vam dopriat to potesenie.
Mne by to nevadilo, ja by som ostal v KE, ale nerad by som sa plasil aby mi na michalkovom nepopadali zmoreni unavou do debry. Samozrejme obcerstvovacky zaberu tiez nejaky cas. A potom nas este caka cesta do BJ a niekoho mozno aj dalej. My sme ranni ftaci, nestartujeme neskor ako o 9:00. Podla vzdialenosti miesta startu od miesta nalodenia do aut vyrazame v adekvatnom predstihu.
Je mi to jasné, len som ponúkol alternatívu. Príďte len na časovku a niečo. Štart je 10 30 Tí s nízkymi číslami sú v cieli 10 45. Klobáska do úst, vypustenie vyhodnotenia a tomboly posúva štart na traily o 11 00. Nízke štartovné čísla vybavím u riaditeľa, poznám ho. Ale máš pravdu, je škoda sa plašiť a nevychutnať si single v momentálnom, vďaka Ramon1 &co., luxusnom stave.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ked si uz zacal s tymi pesnickami, tu je jedna pre jkola.
autor fotografie : Peter Babej
Pre Pajda : vyšlapal som všetko
Daj radsej tu cesnakovo-zihlavovu s parmezanom.
Naozaj pekná účasť na začiatok sezóny, dúfam, že sa bude ešte zväčšovať...
BTW: ten posledny spominany recept nebol s hubami, takze stranka je nevhodna...
BTW1: Vcera som presiel KEsingle. Su v luxusnom stave. Kedy uz konecne dame vyjazd do KE? Chcem aj vam dopriat to potesenie.
Kedykoľvek, veľa vecí som ešte nejazdil.