Aha všimol som si že som vynechal nejaký výklenok.. a aj ten štart/cieľ som dal zle. No zvažoval som, ale SO-Ne pracujem, takže z toho nič nebude. Najbližšie až Pernek asi..
Cieľ je pri letisku , za opatovcami pri UNIPHARME na kruháči do prava, Mierne z kopca a široká cesta 1 km mierne z kopca na hrubu 11 ! Ten kruháč cca 800m pred cieľom, to bude divočina. Treba dobre nalepiť galusky.
Cieľ je pri letisku , za opatovcami pri UNIPHARME na kruháči do prava, Mierne z kopca a široká cesta 1 km mierne z kopca na hrubu 11 ! Ten kruháč cca 800m pred cieľom, to bude divočina. Treba dobre nalepiť galusky.
fakt by pomohla mapka s profilom...potom by sa predišlo možným prekvapeniam ohľadom trasy, ako napr. cieľ pri letisku namiesto očakávaného sídliska sever
treba zrychlit v kopceku cez Hornu Ves, nastupit v stupani na Lubianke, do PD to dat na styl Cancellaru a nejaky kruhac 800m pred cielom vas nemusi trapit
najnovšie overené info po telefonáte s organizátorom . Štartujú: muži (18-29), (30-39), (40-49), (50-59), ( 60 a viac)
ženy (18-39), (40 a viac) spoločný štart,
kategória ELITE - hodnotená samostatne, štart + 3 min. Handicap
Trať pretekov: Prievidza Sever, Opatovce nad Nitrou, Koš, Nováky, Zemianske Kostoľany,Bystričany, Čereňany, Oslany, Veľké Uherce, Partizánske, Bošany, Práznovce, po obchvate okolo Topolčian, Krušovce, ,Rajčany, Chynorany, Žabokreky, Veľké Bielice, Partizánske, smer Horná Ves, Ľubianka, Oslany, Čereňany, Zemianske Kostoľany, Nováky, Koš, Opatovce nad Nitrou, kruh.objazd pri UNIPHARME smer Letisko doprava ,300m za kruh objazdom cieľ.
Boli sme to skontrolovať z bratom ,bude to o hubu ,3 v kruháci, nemá šancu na výhru. Ide sa posledný kilometer až po kruháč z kopca dole . pôjde sa to zhruba 3 hod, pokial nebude moc fučať.
boha sa to tu riesi ako keby vsetci isli vyhrat, ELITE pojdu o 3 minuty neskor ale myslim ze niekde pred novakmi to uz bude jedno a ten kruhac pred cielom bude trapit akurat tak tych ELITE a 90% z nas do neho nevleti 50 lebo nam uz aj tak o nic nepojde ja som teraz 10 dni nesedel na biku tak budem rad ak neodletim z baliku hned v tom prvom brdku po starte pri UNIPHARME ak ano tak to navrchu kopca stocim smer na Rudno a pojdem potrenovat inde
Aj ja si myslím, že to malo byť opačne. Pretože ELITE hobbýkov určite dolapia co by dup a navyše budú frustrovaný keď ich obehne ďalší balík, len aby tam nedošlo k pádom Keď sa majstri svetla začnú tlačiť medzi hobby jazdcami.
Uvidíme, ja si idem zajtra pre novú žiletku takže si s Vami nezajadím. Ale prídem sa určite pozrieť
Lebo ide asi o prestíž ! Však v PD je to viac ako majstrák sveta ! Ale niektorí už sú aj v kategórii od 40 -50 ,tak asi sa pôjde aj vpredu veľmi rýchlo. Chlapci do 40 s licenciou to budú Hoby mať ťažké dorážať. Hobby výber Prievidze bude v predu letieť a tí trénujú viac jak elite. Tak tie tri minuty to bude veľký ???
podľa mňa, somarina rozdelovať to, aj kôli doprave, aj kôli bespečnosti .
Ja sa idem tento rok odviesť, a kedže maratón ozvučujem, a moderujem asi pôjdem s Elitou a to neviem či prežijem to dorážanie balíka. Snáď sa na sever kde bude vyhlásenie výsledkov nejako doplazím .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chýba ti tam Ľubianka...skôr sa prikláňam k Michalovej verzii trasy
btw chystáš sa zúčastniť?
fakt by pomohla mapka s profilom...potom by sa predišlo možným prekvapeniam ohľadom trasy, ako napr. cieľ pri letisku namiesto očakávaného sídliska sever
ženy (18-39), (40 a viac) spoločný štart,
kategória ELITE - hodnotená samostatne, štart + 3 min. Handicap
Trať pretekov: Prievidza Sever, Opatovce nad Nitrou, Koš, Nováky, Zemianske Kostoľany,Bystričany, Čereňany, Oslany, Veľké Uherce, Partizánske, Bošany, Práznovce, po obchvate okolo Topolčian, Krušovce, ,Rajčany, Chynorany, Žabokreky, Veľké Bielice, Partizánske, smer Horná Ves, Ľubianka, Oslany, Čereňany, Zemianske Kostoľany, Nováky, Koš, Opatovce nad Nitrou, kruh.objazd pri UNIPHARME smer Letisko doprava ,300m za kruh objazdom cieľ.
Boli sme to skontrolovať z bratom ,bude to o hubu ,3 v kruháci, nemá šancu na výhru. Ide sa posledný kilometer až po kruháč z kopca dole . pôjde sa to zhruba 3 hod, pokial nebude moc fučať.
uff
Uvidíme, ja si idem zajtra pre novú žiletku takže si s Vami nezajadím. Ale prídem sa určite pozrieť
iba slovenska
podľa mňa, somarina rozdelovať to, aj kôli doprave, aj kôli bespečnosti .
Ja sa idem tento rok odviesť, a kedže maratón ozvučujem, a moderujem asi pôjdem s Elitou a to neviem či prežijem to dorážanie balíka. Snáď sa na sever kde bude vyhlásenie výsledkov nejako doplazím .